× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Kontakt

Koliko adekvatni pokloni mogu biti važna stavka govore mnoge uspešno ostvarene saradnje među kompanijama. Oni jačaju poslovne odnose unoseći u njih poštovanje, ali i neposrednost i poverenje.

Kako vam se čini ideja da snimak sa vašeg događaja, portfolio, prezentacija vaše kompanije ili delatnosti bude deo promotivnog materijala koji ćete poklanjati svojim poslovnim saradnicima?

USB memorije su originalno rešenje koje vam ovo omogućuje, ali vam pruža i druge opcije koje mogu doprineti poboljšanju vašeg poslovanja.

Kao reklamni materijal visoke upotrebne vrednosti one pružaju široku mogućnost za promociju vašeg brenda. To ih čini idealnim korporativnim poklonom, jer svi vole praktične stvari, a USB memorije će svako koristiti.

Bilo da su u pitanju USB kartice ili USB memorije pravljene prema posebnim zahtevima i potrebama vaše reklamne kampanje, na njih možete snimiti sadržaje koji odgovaraju delatnosti kojom se bavite i koje želite da predstavite drugima. To mogu biti prezentacije kompanije, promotivni video materijali, katalozi proizvoda, slike, tekstovi i sl.