Šta su laminatori?

Laminatori su specijalizovani štampači, kreirani za brzo pokrivanje važnih dokumenata zaštitnom plastičnom folijom. Proces laminacije može da produži vek trajanja kartice i do 10 godina. Film, najčešće poliester ili polivinil-klorid, poznatiji kao PVC, štiti karticu od agresivnih uticaja okoline i korišćenja, pored toga što štite, daju karitci uredan izgled. 

vip-karticestampaci 1

Za šta se koriste laminatori 

Laminiranje kartica nezamenjiv je proces u mnogim institucijama, kancelarijama, kopirnicama, ali svim drugim kompanijama ili organizacijama, koje imaju potrebu da kartice zaštite od habanja ili uništenja, ali i da produže njen vek trajanja. Laminiranje omogućuje dugo zadržavanje urednog izgleda kartice, ali je i dodatno štiti od pucanja ili lomljenja.  Laminacijom se sprečava dodavanje i dodatno upisivanje podataka na originalnoj karitici.

vip-karticeArtboard 1 copy

Prednosti korišćenja laminatora

Ako želite karticu koja, pored toga, što treba da bude otporna i izdržljiva, ali zahteva i izvesni nivo sigurnosti, Laminator je rešenje koje podmiruje sve vaše potrebe. Folija kojom laminator prekrije karticu, predstavlja i pouzdanu zaštitu od falsifikovanja, ali i produžuje vek trajanja kartice. Laminacija može da bude jednostana i dvostrana, što znači da je moguće nanošenje folije i sa jedne i sa druge stane.

Koje laminatore nudimo?

Pored ponude standardnih ID štampača kartica, kod nas možete pronaći i laminator modul za Primacy 1 i 2 i Matica ILM – LS/DS laminator.

Primacy laminator je modul koji može da se implementira i na primacy 1 i 2.

Primacy Laminator

Primacy laminator je modul koji može da se implementira na Primacy 1 i 2.

Primacy Laminator je idealno rešenje za kartice koje zahtevaju izrazito visok stepen sigurnosti. Koristi se kao samostalan uređaj ili kao nadogradnja Evolis Primacy štampača...

Laminator primacy 1 i 2

Matica ILM-LS/DS

Laminator moduli ILM-LS I DS nadograđuju se na štampače XID 8xxx serije. Nanoseći providnu ili hologramsku foliju na štampanu karticu, povećavaju njenu dugotrajnost pružajući joj viši stepen zaštite od habanja i spoljašnjih oštećenja...

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h