Personalizacija XXL akreditacija

Personalizacija akreditacija je vrsta dorade koja služi za implementaciju promenljivih podataka na akreditaciju. Bilo da su u pitanju festivali, koncerti, seminari ili sportski događaji, personalizacijom omogućavamo da svaka akreditacija bude jedinstvena sa lako dostupnim informacijama za idenfitikaciju.

personalizacija xxl kartice
personalizacija xxl kartice
potaci na xxl kartici

Personalizacija promenljivih podataka je vrsta personalizacije, koja se utiskuje na površini kartice poput teksta, imena, prezimena, broja i pojedinih znakova. Ova tehnologija personalizacije ima čestu primenu kod Akreditacija, VIP, ID i Članskih kartica i čini svaku karticu jedinstvenom. 

Jedna od čestih personalizacija, koja se najčešće koristi na ID karticama zaposlenih je i personalizacija slike, odnosno fotografije, koja se postiže kvalitetnom kolornom personalizacijom na kartici. Ovaj tip personalizacije doprinosi lakšem identifikovanju nosioca kartice, a samim tim se smanjuje i mogućnost zloupotrebe kartice. 

slika na xxl akreditaciji

Veoma široka primena personalizacije je Bar-kod personalizacija. U ponudi imamo visoko kvalitetnu štampu barkodova pomoću jedne od dve različite tehnologije štampe: Otiskivanje promenljivih barkodova, najčešće crnom metalik folijom, ili pomoću jedne od najpoznatijih tehnologija štampe barkodova, a to je DOD štampa. DOD tehnologija štampe predstavlja najkvalitetniju štampu barkodova, nanošenjem crnog mastila na površinu kartice, postiže se dugotrajnost i visoka postojanost barkoda. Radimo skoro sve vrste barkodova, sa vidljivim ili nevidljivim brojem, a neki od najčešćih bar-kodova su EAN13, Code 128 i Code 39. Pored bar-kodova, kartice možemo personalizovati i QR kodovima. 

Personalizacija barkodova ima veoma široku primenu, a najčešće je koristimo na Porodičnim, Loyalty, Poklon, VIP, i Kazino karticama. 

Barkod na xxl akreditaciji

Potpisna traka je još jedan vid personalizacije kojom se posebnom tehnologijom štampe ostavlja polje na kartici na kojem je moguće pisati hemijskom. Pomoću personalizacije Potpisne trake izbegavate mogućnost razmazivanja mastila u vidu nekog teksta ili potpisa na kartici. Polje potpisne trake može biti bele boje dok se klijenti često opredeljuju i za prozirnu potpisnu traku.

Najčešća primena Potpisne trake je na Blanko i Članskim karticama. 

potpisna traka na xxl akreditaciji potpis na xxl akreditaciji

Scratch off (greb-greb) personalizacija predstavlja polje koje se otiskuje na površinu kartice štiteći prethodno odštampane informacije na kartici. Na taj način povećavamo sigurnost podataka koje su odštampane na kartici i odstranjujemo sumnju da je kartica već iskorišćena odnosno ukoliko npr. sadrži sigurnosni kod ispod Scratch off panela. Scratch off polje nudimo u par različitih tekstura i dimenzija.

Greb greb personalizacija Scratch off - Greb greb

Uputstvo za personalizaciju akreditacija

Ukoliko je potrebno da poručite personalizovane akreditacije ali se do sada niste susreli sa kreiranjem baze, ne brinite ništa. Kreirali smo uputstvo koje vam može pomoći da sa lakoćom razumete kako baze funkcionišu i kako se one prave. 

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h