ID Shop cover
ID Shop cover

ID Shop je moderna kompanija koja sa svojim klijentima i partnerima neguje odnos poverenja, odgovornosti i iskrene podrške.

Ova kompanija od 2002. godine korisnicima nudi kvalitetna i profesionalna rešenja u oblasti identifikacije. Ova rešenja obuhvataju proizvodnju i štampu svih vrsta PVC kartica, kao i proizvode za zaštitu kartica u vidu držača za kartice, okovratnih trakica i različitih dodataka za iste. U svoju ponudu uvrstili su i štampače kartica koji se odlikuju jednostavnošću upotrebe, brzom i kvalitetnom štampom.

Delatnost ID Shop-a postepeno se proširila i na područje bezbednosti. Danas svojim klijentima nude patentirane sisteme zaključavanja i kontrole pristupa, koji zbog modularnog dizajna, izdržljivosti i fleksibilnosti, u potpunosti odgovaraju potrebama klijenata.

Sam visok kvalitet proizvoda koji prate savremeno poslovanje čini ID Shop dobrim izborom za saradnju sa klijentima. Međutim, najveća vrednost ID Shopa jeste njihov tim koji svojim profesionalnim pristupom, znanjem i iskustvom pomažu klijentima da izaberu najbolja i dugoročna rešenja.

www.idshop.si

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h