Usluge uz kartice

Mi smo kompanija koja zajedno za klijentima traži načine da poboljša njihovo poslovanje. Na tom putu, trudimo se da upotpunimo jedan od značajnih alata za unapređenje poslovanja retail industrije, ali i šire.

Razumemo da je ušteda vremena i drugih resursa važna stavka za uspešan biznis, zato se trudimo da na jednom mestu objedinimo sve ono što vam može biti potrebno za bolje, efikasnije i jednostavnije funkcionisanje.

Sa softverskim loyalty i gift rešenjem povezali smo efektne plastične kartice, a uz njih dodali pristupnice, bar-kod nalepnice, holdere i pakovanja za kartice, kao i stalke za kartice. Mislili smo na sve. Cilj ove dodatne opreme jeste pre svega olakšanje procesa dodeljivanja kartica, njihovo isticanje i brending. Kad se uklope svi zajedno, ovi elementi kupcima o vama ostavljaju utisak dinamične, kreativne kompanije koja brine o njima i kojoj žele da se vraćaju.

Holderi za kartice

Gift ili lojalti kartice koje dobijaju kupci treba praktično i estetski ukusno spakovati. One su poklon, zato kao poklon treba da izgledaju. Card holderi treba da budu efektno dizajnirani da bi u što boljem svetlu oslikali brend vaše kompanije. Praktično rešenje za pakovanje kartica, kao i same lojalti i gift kartice, izrađujemo sledeći vaš dizajn...

Loyalty pristupnica

Loyalty pristupnice

Loyalti pristupnice su prvi korak u složenom sistemu lojalti programa. One služe za prikupljanje osnovnih podataka o korisniku, ali imaju i informativnu ulogu – na njima su uglavnom odštampana pravila lojalti programa, koja se mogu razlikovati od brenda do brenda. Važno je da lojalan kupac bude obavešten na koji način mu brend uzvraća za poverenje i lojalnost...

Bar kod nalepnice

Identifikacija kupaca u bazi vrši se jedinstvenim bar kodom koji kupac dobija na kartici. Na osnovu tog broja, mi klijente prepoznajemo u bazi i vezujemo podatke za njega.

 

Bar kod nalepnice su rešenje koje pojednostavljuje...

Stalci za poklon kartice

Stalci za kartice su jedan od aspekta da rešenje za gift program učinimo celovitijim i još praktičnijim. Uloga ovih stalaka je pre svega smanjenje broja nerealizovanih prodaja u vašim radnjama. Verovatno ste se susretali sa situacijama u kojima potencijalni kupac ulazi u radnju, razgleda, pita i na kraju ne kupi ništa...

Personalizacija kartica

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Personalizacija XXL akreditacija

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Štampači i oprema za štampu

Odabir štampača zavisi, pre svega, od toga kakva vam je kartica potrebna. Recimo, ako kartica koju izrađujete treba da se zaštiti od neovlašćenog kopiranja, potreban vam je štampač koji štiti karticu od mogućih zloupotreba, jer ove mašine, pored specifičnog načina personalizacije imaju i mogućnost inkodiranja podataka u kontaktne i beskontaktne čipove...

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h