Poklon kartice - Gift kartice

Šta su poklon ili gift kartice?

Poznat vam je scenario kada potencijalan kupac uđe u prodavnicu razgleda, raspituja se o proizvodu, ali ipak izađe ne kupivši ništa? Ovo je situacija koju biste sigurno želeli da sprečite.

Poklon kartice su odlično rešenje za ovaj scenario jer je mogućnost izbora uvek najbolji izbor.

Raspon vrednosti poklon kartice određujete vi, time dajete još veću fleksibilnost ovom poklonu, pored mogućnosti izbora da donosilac može sam da odabere šta mu najviše odgovara, kao i vreme kada će kupovinu realizovati.

Karticu izdajete vi i ona se može iskoristiti samo u vašim objektima, što vam garantuje sigurne klijente.

Poklon kartice i loyalty programi

Zadobiti i zadržati poverenje kupaca oduvek je predstavljalo izazov prodaje. Da bi vaš rast bio kontinuiran, a prodaja davala bolje rezultate, neophodno je da budete aktivni prema svim potrošačkim grupama. Uz loyalty kartice smanjićete broj odlazećih kupaca, a regrutovaćete nove.

Poklon kartice za mala i srednja preduzeća

Poklon kartice za lokalne poslove

Custom gift kartice

Gift kartice su podjednako pogodne i za velike brendove i za mala preduzeća. Kartica za poklone generiše prihod unapred, što znači da sredstva možete koristiti unapred. Ona podstiče kupovinu, jer više od polovine donosilaca poklon kartice potrošiće više od njene vrednosti. Poklon kartice za mala preduzeća su odlično rešenje kada su u pitanju novogodišnji ili pokloni za 8.mart.

Gift kartica je poklon, zato kao poklon treba i da izgleda. Mi ćemo, koristeći savremene tehnike završne obrade od nje će napraviti atraktivnu karticu koja će podići svest o brendu.

Koje industrije imaju najviše koristi od poklon kartica?

Butici

Butici

Zlatare

Zlatare

Trgovine

Parfimerije

Parfimerije

Spa centri

Spa centri

Prodavnice tehnike

Prodavnice tehnike

... i mnoge druge

Poklon kartice za sve prilike

Poklon kartica Nova godina
Rodjendan poklon kartica
Dan zaljubljenih poklon kartica
Rodjendan poklon kartica

Ispupčena metalik folija

Ovaj izuzetno atraktivan efekat se dobija nanosom ispupčenog sjajnog laka, na koji se potom pod pritiskom i temperaturom nanosi folija u željenoj boji. Imamo 9 različitih folija i svaka se izrađuje identičnom tehnikom.

Metalik folija

Folije su još jedan detalj koji doprinosi vizuelnom izgledu kartice. 

Pomoću savremenih mašina u našoj branši, u mogućnosti smo da karticama dodamo jednu novu estetsku dimenziju koja može biti u ravni kartice ali i reljefna što se može osetiti i dodirom površine kartice.

Mat laminacija

Laminacija predstavlja dodatni, zaštitni sloj koji čuva karticu od spoljašnjih oštećenja, utiče na postojanost štampe i oživljava boje. Pored ove praktične strane, laminacija ima i estetsku funkciju, jer različite vrste laminacija doprinose još efektnijem izgledu kartice.

Laminacija = Tekstura

Laminacija služi da zaštiti karticu od spoljnih uticaja i produžuje njen životni vek. Kartici daje završni efekat koji može biti sjajni, fini mat i grubi mat, ili kombinacija ovih slojeva na prednjoj i zadnjoj strani.

Naše kartice mogu biti upakovane u brendirane držače za poklon kartice ili u kutije za poklon koje vašim klijentima i potrošačima daju jednu potpuno novu percepciju na vas, pri tom ukazuje na vašu posvećenost i brigu o njima.

Često postavljana pitanja

Koje industrije imaju najviše koristi od poklon kartica?

Retail prodavnice, knjižare, zlatare, parfimerije, drogerije, prodavnice kućnih aparata, prodavnice za opremanje doma samo su neke od branši koje mogu unaprediti svoje poslovanje uvođenjem gift kartica.

Kako izabrati najboljeg distributera za poklon kartice?

Pouzdan parter koji isporučuje kartice na vreme, uštedeće mnogo resursa i što je najvažnije, vaše kupce neće ostaviti bez poklon kartice. Pored kvaliteta koji je neupitan i kontinuiran, proizvodnja kartica, ali i pakovanje, personalizacija su usluge o kojima ne treba da brinete. Pouzdan distributer treba da bude u prilici da na vreme isporuči gift karticu kao finalan proizvod, nezavisno od tiraža.

Da bismo zaokružili čitavo rešenje, u našu ponudu uvrstili smo i holdere za kartice.

Jedinstvenim dizajnom i brendiranjem, ovi holderi mogu da prate i oslikaju imidž vaše kompanije i da na pravi način prenesu njene vrednosti na korisnike.

Zašto holderi za kartice?

• praktično rešenje za pakovanje kartica

• ističu atraktivnost kazino kartice

• oslikavaju imidž vaše kompanije

Stalci za kartice su jedan od aspekta da rešenje za gift program učinimo celovitijim i još praktičnijim.

Uloga ovih stalaka je pre svega smanjenje broja nerealizovanih prodaja u vašim radnjama. 

Stalci za poklon kartice će vam pomoći da:

• istaknete vaše gift i loyalty kartice

• povećate i osigurate profit

• pojačate broj realizovanih kupovina

neodlučnog kupca pretvorite u lojalnog

Srodni proizvodi

Stalci za poklon kartice

Holderi za kartice

Loyalty kartice

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h