Hotelske ključ kartice

Šta su hotelske kartice?

Najčešće su to prvi brendirani predmeti koje gosti vide i dodirnu kada stignu u vaš hotel. Hotelske ključ kartice olakšavaju i ubrzavaju proces prijavljivanja na recepciji, pri dolasku  i odlasku gosta, one omogućuju jednostavu  i pouzdanu kontrolu pristupa.

Vrste (tipovi) plastičnih hotelskih kartica

Parking kartice

VIP kartice

Ključ kartice za hotelske sobe

Kartice sa magnetnom trakom

RFID beskontaktne kartice

Upotreba hotelskih ključ kartica

Ako koristite kartice za hotelske sobe, mi možemo da vam ih odštampamo. Ukoliko imate štampač za hotelske kartice, od nas možete dobiti blanko kartice, ili kartice sa osnovnim dizajnom, a vi ih možete doštampati ili dodatno personalizovati.

Pored ostalih benefita, upotrebom hotelske kartice možete regulisati ulazak na parking hotela namenjen samo za goste i time rešiti mogućnost zloupotrebe privatnog hotelskog parkinga od strane vozača koji nisu gosti hotela. Na ovaj način, jedino gosti hotela, koristeći hotelske ključ kartice, mogu da uđu i izađu sa parkinga hotela, čime se mogućnost gužve i zbrke na parkingu potpuno otklanja. Takođe, možete na taj način ograničiti pristup parkingu od strane zaposlenih ili drugih lica, što daje dodatnu sigurnost parkiranim automobilima vaših gostiju.

Lojalnim gostima, koji se stalno vraćaju, možete ponuditi i VIP kartice, na osnovu kojih će imati dodatne benefite, s idejom da nagradite njihovu lojalnost i da ih stimulišete da se ponovo vrate. Ova kartica može da im omogući pristup specijalnim sadržajima, namenjenim isključivo za VIP goste. Takođe, komfornije sobe ili sobe sa atraktivnim pogledom, mogu da budu rezervisane samo za VIP goste, odnosno donosioce VIP hoteleske kartice. Ukoliko se vaš stalni gost oseća posebno, sigurno će se ponovo vratiti. Takođe, pored VIP hotelske kartice, možete da izradite i kartice za peškire, što se pokazalo kao odlična praksa. Upotrebom ove kartice, mogućnost da hoteski peškiri nestaju se gotovo isključuje. S druge strane, gostima će čisti peškiri uvek biti na raspolaganju, što je od velike važnosti za njih, naročito ako se radi o hotelima koji se nalaze na plaži ili u sklopu svojih jedinica imaju i bazen.

Dizajn hotelskih kartica je važan. Ako je ključ kartica proizvod vrhunskog dizajna, sa upečatljivim efektima i inovativnom tehnologijom finalne obrade, ona će pojačati autentičnost vašeg brenda i biti jedinstven reklamni material, koja prati gosta od početka njegovog boravka do njegovog odlaska iz vašeg hotela. Nije retkost da se nađe na nekoj fotografiji koju gost napravi i objavi, jer zadovoljan gost se lako identifikuje sa brendom koji ispuni njegova očekivanja. Moć ključ kartice je snažna, to je potencijal koji ne treba zanemariti.

Benefiti upotrebe hotelskih ključ kartica

Jednostavna prijava i odjava boravka, brz i lak pristup različitim sadržajima u okviru hotelske jedinice, pouzdana sigurnost pristupa i niski troškovi izdavanja novih ključeva, u slučaju oštećenja ili gubljenja od strane gosta, neki su od pogodnosti koje upotreba ovih kartica omogućava.


Reklamni (promotivni) potencijal ovih kartica je još jedna stavka koju ne smemo da zaboravimo.

Hotelska ključ kartica je jedina stvar koju će gost imati sve vreme uz sebe, u periodu boravka u hotelu.

Dizajn plastičnih ključ kartica

Naše mašine za izradu kartica, mogu da isprate i najkompleksniji dizajn. Dizajn može biti vaš, a možete ga prepustiti i našem timu. 


Ako ste u potrazi za kompletnim rešenjem za kontrolu pristupa u hotelu, pogledajte Salto sistem - hotelske brave sa karticom

Salto sveobuhvatno rešenje za kontrolu pristupa, namenjeno smeštajnim objektima i prilagođeno svim vašim potrebama. Više od klasične elektronske kontrole pristupa.

U zavisnosti od klijentovih potreba, različite vrste tehnologija se mogu implementirati u plastične kartice. Bez obzira da li je u pitanju kontaktna, beskontaktna ili kartica sa magnetnom trakom, sve vrste imaju nešto zajedničko - brzu i praktičnu upotrebu i zaštitu podataka.

Kontaktni čip, 

Beskontaktni čip,

Magnetna traka.

Da bismo zaokružili čitavo rešenje, u našu ponudu uvrstili smo i holdere za kartice.

Jedinstvenim dizajnom i brendiranjem, ovi holderi mogu da prate i oslikaju imidž vaše kompanije i da na pravi način prenesu njene vrednosti na korisnike.

Zašto holderi za kartice?

• praktično rešenje za pakovanje kartica

• ističu atraktivnost kazino kartice

• oslikavaju imidž vaše kompanije

Srodni proizvodi

Holderi za kartice

Cene za vitrine

Štampači ID kartica

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h