Profesionalni dizajnerski software za izradu kartica

Card Presso

Šta je Card Presso software?

Card Presso je profesionalni dizajnerski program za kreiranje i štampu kartica. Ovaj program je profesionalno i fleksibilno rešenje za kreiranje vizuelnog izgleda kartice. Uz pomoć ovog softvera, jednostavno možete kreirati izgled kartice, kodirati je i na kraju, štampati. Card presso, profesionalni program za štampu ID kartica, potpuno je prilagođen korisnicima. To je softver koji na jednostavan način pruža široke mogućnosti za dizajn i personalizaciju ID kartica. Uz svaki naš štampač dobija se osnovna verzija ovog softvera, XXS CardPresso licenca.

Mogućnosti CardPresso programa za izradu kartica

Card Presso omogućuje kvalitetnu štampu fotografija i dizajna, ali i inkodiranje podataka na magnetnu traku, u kontaktne ili beskontakne čipove. Ovaj program ima šablone za jednostavno dizajniranje kartica. Šabloni sadrže razne tipove fontova, grafika i nijansi boja, ali i QR kodove i barkodove, u zavisnosti od potrebe. Omogućava povezivanje baza sa softverom i na taj način automatizuje proces personalizacije. Svoje vizuale, fotografije ili slike, možete sređivati direktno uz pomoć implementiranog alata za obradu fotografija. Takođe, daje mogućnost za kodiranje magnetnih traka, čipova, pametnih RFID kartica.

Kartice koje možete štampati uz pomoć CardPresso programa

Sve tipove PVC kartica možete štampati uz pomoć ovog programa. Bilo da se radi o ID ili loyalty, gift ili članskim karticama,  on će ispratiti sve vaše potrebe, zato je savršeno rešenje i za jednostavne dizajne, ali i za složene i zahtevnije projekte štampanja. U zavisnosti od verzije softvera, postoji mogućnost jednostranog i dvostranog štampanja. Sve verzije imaju mogućnost uvoza slika sa kamere ili skenera, kao i mogućnost štampanja QR kodova i bar kodova.

CardPresso licence

Postoji više verzija softvera Card Presso. Počevši od osnovne XXS verzije, preko XS verzije sa većim mogućnostima, do XM i XL koje pružaju veći broj funkcija, i mogu da isprate i zahtevnije potrebe personalizacije. Sve do XXL verzije koja je idealna za kreiranje sveobuhvatnih i složenih projekata štampanja i procesa kodiranja kartica.  Kod recimo, XL verzije, koja pored opcija koje sadrži i jednostavnija, XM verzija, ova verzija softvera Card Presso ima mogućnost kodiranja čip kartica, kao što su IC-Bus ili SLE5542, ali i RFID i MIFARE.

 

Složenije verzije CardPresso, konkretno XL, ima i mogućnost kodiranja Mifare i DESfire kartica. Ova kompleksnija, XL verzija ima mogućnost povezivanja sa čak 16 računara preko CardPresso mrežne licence ili preko web-print-servera.

XXS

XS

XM

XL

XXL

Srodni proizvodi

Štampači ID kartica

Štampači za cene

Blanko kartice

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h