Štampači za cene

Šta su štampači za cene?

Štampači za cene su specijalni štampači, koji sa držačima za cene, čine celovito i efektno rešenja za jednostrano štampanje kartica za isticanje cena proizvoda. Ovi štampači su jednostavani za upotrebu, rade isto kao i standardni kancelarijski štampači, a zbog praktičnih dimenzija, pogodni su za korišćenje i na samom prodajnom mestu ili gde god da vam je potrebno. U zavisnosti od tipa štampača, mogu da štampaju kartice u manjoj ili većoj količini, pojedinačno ili u serijama, za optimalan vremenski period.

Upotreba štampača za cene

U zavisnosti od potreba vašeg poslovanja, možete ih koristiti na prodajnom mestu ili na drugom mestu, u zavisnosti od organizacije. Za štampanje cena, ovi štampači koriste specijalne blanko kartice. PVC kartice za štampanje cena u zavisnosti od modela i performansi štampača, mogu da budu bele ili crne boje. Neki, složeniji modeli price tag štampača za cene imaju mogućnost da štampaju u boji i dvostrano, pri čemu na poleđini mogu da budu ispisane informacije relevantne za prodavce, a na prednjoj strani informacije važne za goste ili kupce. 

Prednosti korišćenja štampača za cene

Ukoliko vam je potrebno profesionalno i jednostavno obeležavanje proizvoda, onda je ovo rešenje odlična solucija za vas. Upotreba štampača za cene štedi resurse i novac, a ostavlja sliku prodavnice u kojoj se vodi računa do poslednjeg detalja. Ukoliko želite da stavite fokus na nove proizvode ili na posebnu ponudu, oprema za štampanje cena će vam biti od pomoći.

Ukoliko imate ideju da pronađete način za prikazivanje proizvoda u skladu sa imidžom kompanije, onda je ovo rešenje sve što vam je potrebno. Velika fleksibilnost optimizacije prikazivanja cena ili sastojaka, na karticama na kojima možete implementirati i vaš logo, alergene ili dodatne informacije kao i višejezični prikaz.

Rešenje za cene na plastičnim karticama je idealno za sve koji žele da optimizuju način prikazivanja jela. Ovako predstavljene cene ili specifikacija proizvoda jača imidž brenda, daje jasne i sveobuhvatne informacije.

Potrebe poslovanja danas zahtevaju brzu odluku i pouzdano rešenje. Praksa pokazuje da je nekad najjednostavnije da se takva rešenja realizuju u okviru same kompanije ili objekta. Ukoliko u vaš prodajni objekat, pekaru, prodavnicu sireva, mesaru ili poslastičarnicu uvedete ove kartice, sasvim sigurno ćete nahraniti sva čula vaših potrošača.

Edikio Access

Edikio Access je printer za jednostrano štampanje kartica za isticanje cena. Jednostavan je za upotrebu, radi isto kao i standardni kancelarijski štampač, a zbog praktičnih dimenzija pogodan je za korišćenje na samom prodajnom mestu ili gde god zamislite. Idealan je za štampanje kartica u manjoj količini, pojedinačno ili u serijama, za rekordno kratko vreme...

Edikio Flex

Edikio Flex je fleksibilan štampač koji omogućava kreiranje i štampanje cena na standardnom ili produženom formatu kartice. Sa većom površinom za pisanje, na produženom formatu kartice, ovaj štampač predstavlja idealno rešenje za jasno i pregledno prikazivanje svih potrebnih informacija o proizvodu – od cene, šifre, alergena, do sastava i porekla proizvoda i drugih informacija...

Edikio Duplex

Jednostavan je za upotrebu, može čak i da se koristi kao standardni štampač, prilagodljiv je najrazličitijim potrebama poslovanja klijenata.

Mogućnost automatske dvostrane štampe i visok kvalitet otiska, ističu ovaj štampač ispred svih drugih modela identične namene. Edikio Duplex je izuzetno brz, printer koji štampa karticu za 15 sekundi,a još je i pogodan za štampanje većih serija kartica....

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h