Porodične kartice

Šta je family kartica?

Lojalnost kupaca možete podstaći na mnogo načina, ali ono što kupce dodatno vezuje za vas jeste osećanje da ih dobro poznajete i da brinete o njima. Porodične loyalty kartice su rešenje koje može biti jedan pokazatelj toga.

Ove kartice sastavljene su iz više malih kartica spojenih u jednu celinu, pa jednim rešenjem dobijate nekoliko sigurnih kupaca u isto vreme. Na taj način štedite svoje resurse, a korisnike dodatno podstičete na kupovinu kod vas, jer cela porodica kupovinom ostvaruje benefite na jedan nalog odnosno račun.

Misija porodične kartice je da je uvek bude pri ruci i da svakodnevno kupce podseća na vaš brend i održava ga u svesti potrošača.

Gde se primenjuju family kartice?

Marketi

Pet shopovi

Butici

Benefiti korišćenja porodičnih kartica

Family club kartice ili porodične kartice su kartice manjih dimenzija i kao takve pogodne su uglavnom za nošenje na ključevima auta ili kuće, kao privezak. Pored toga što štedi resurse, porodična club kartica smanjuje mogućnost da korisnici zaborave svoju karticu, ona im je uvek pri ruci i svakodnevno ih podsećati na vaš brend.

Da li pretpostavite koliko puta su i vaši, inače lojalni kupci, kupovali od konkurentske firme jer je loyalty kartica ostala kod drugog člana porodice ili je nestala u gomili drugih kartica. Uvedite porodične loyalty kartice i ovaj problem ćete zauvek rešiti.

Dizajnirane kartice

U inovativnu tehnologiju štampe implemntirali smo autentičan dizajn, mogućnost personalizacije, upečatljive efekte ali i sve vaše potrebe. Dizajn može biti vaš, a možete dopustiti i našem timu da od vaše loyalty kartice napravi autentičnu porodičnu karticu koja će intenzivirati značaj vašeg brenda u očima klijenata.

Naručite dizajn

Ukoliko nemate preciznu sliku kako vaša lojalti kartica treba da izgleda, možete konsultovati naš tim i dobiti predloge u vidu kombinacija specijalnih efekta i tehnika, a sve u cilju kreiranja autentične, upečatljive lojalti kartice, koju će vlasnik sa ponosom nositi. Zlatni gliter, biserni nanos, metalik folija samo su neke od varijanti koje od vaše kartice mogu da naprave neverovantu kreaciju.

Više kartica u jednoj

Mogućnosti su razne - vaša porodična lojalti kartica može biti trodelna (tri male kartice), 1 + 2 (jedna velika i dve manje), 1 + 1 (jedna veća i jedna manja) ili 1 + 3 (jedna veća i tri manje).

Uvek pri ruci

Ideja porodične kartica je da je uvek bude pri ruci i da svakodnevno kupce podseća na vaš brend i održava ga u svesti potrošača, a pre svega da je uvek svi članovi imaju kod sebe, kada im je potrebna. Ona preusmerava kupaca kod vas, ako ima karticu sa sobom neće otići kod konkurencije. Sada kada je imaju svi članovi porodice i sakupljaju poene na isti račun, za njih je ona još važnija, brže će, trošeći, doći do benefita predodređenih za lojalne kupce.

Removable label

Za svaku personalizovanu karticu izrađuje se bar-kod nalepnica ili removable label, sa potpuno istim generisanim brojem kao i brojem bar koda koji ostaje na kartici. Pomoću nalepnica koje se sa kartice prebacuju na pristupnicu, smanjuje se mogućnost greške pri dodeljivanju kartice, kao i mogućnost zamene ili gubljenja kartice. Pored toga, upotrebom bar-kod nalepnica, štedite vreme zaposlenih.

Barkod koji ostaje vama

To je barkod broja dodeljene kartice koji služi za identifikaciju korisnika lojalti kartice. Pomoću removable label nalepnice, koje se sa kartice prebacuju na pristupnicu, smanjuje se mogućnost greške pri dodeljivanju kartice, kao i mogućnost zamene ili gubljenja kartice. Pored toga, upotrebom barkod nalepnica, štedite vreme zaposlenih. Umesto da upisuju čitav serijski broj kartice, skidaju barkod nalepnicu i prelepljuju je na pristupnicu.

Barkod na malim karticama

Svaki korisnik ima svoj jedinstveni barkod broj na svojoj karitici. On služi da se korisnik obeleži u sistemu pod svojim imenom i prezimenom, sa ciljem da se njegove kupovine registruju i generišu na njegov nalog, kako bi kasnije mogao da koristi sve benefite kreirane za lojalne kupce.

Uvek pri ruci

Dobro je da svi članovi porodice uvek imaju karticu pri ruci. Mala porodična kartica je kreirana s idejom da se nosi na privesku za ključeve automobila ili stana. Ako je kartica uvek sa korisnikom, on neće otići kod konkurencije ,,jer mu je svejedno”. Naročito je dobro da cela porodica ima karticu sa sobom, jer će na isti račun odnosno nalog sakupljati svi članovi, a to znači da će brže doći do benefita predodređenih za lojalne kupce.

Mogućnost dizajniranja porodičnih kartica

Kartica 1 + 3 / Model 05

Kartica 1 + 3 / Model 05

Preuzmi specifikaciju

Kartica 1 + 1

Model 01

Kartica 1 + 1

Model 01

Kartica 1 + 2

Model 02

Kartica 1 + 2

Model 02

Kartica 1 + 2

Model 07

Kartica 1 + 2

Model 07

Trodelna kartica

Model 06

Trodelna kartica

Model 06

Mogućnosti dizajniranja porodičnih kartica

Kartica 1 + 3 / Model 05

Kartica 1 + 1

Model 01

Kartica 1 + 2

Model 07

Kartica 1 + 2

Model 02

Trodelna kartica

Model 06

Kartica 1 + 3 / Model 05

Kartica 1 + 1

Model 01

Kartica 1 + 2

Model 07

Kartica 1 + 2

Model 02

Trodelna kartica

Model 06

Primena kartica

Porodične loyalty kartice primenjive su na sve vrste trgovina, bilo da se radi o velikim trgovinama ili malim radnjama. Svako ko ima za cilj da svoj odnos sa kupcima osnaži, treba da razmisli o uvođenju porodičnih kartica u svoje poslovanje. Izrada porodičnih kartica je proces koji treba da prepustite nama, vi ih samo zamislite, a mi ćemo napraviti baš takve!

Personalizacija Porodičnih kartica

Ukoliko se do sada niste susretali sa kreiranjem baza za personalizaciju akreditacija, više informacija možete pronaći odlaskom na stranicu Personalizacija kartica.

Srodni proizvodi

Loyalty kartice

Loyalty pristupnice

Bar-kod nalepnice

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h