Personalizacija Porodičnih kartica

Personalizacija Porodičnih kartica je vrsta dorade koja je najčešće poslednja u nizu, a služi za implementaciju podataka na karticu, a pored toga ima i ulogu dodante zaštite. Personalizacija porodičnih kartica omogućava da svaka kartica bude jedinstvena i na taj način doprinosi lakšoj analizi podataka.

personalizacija xxl kartice
personalizacija xxl kartice
personalizacija kartica folija

Personalizacija promenljivih podataka je vrsta personalizacije, koja se utiskuje na površini kartice poput teksta, imena, prezimena, broja i pojedinih znakova. Ova tehnologija personalizacije ima čestu primenu kod Akreditacija, VIP, ID i Članskih kartica i čini svaku karticu jedinstvenom. 

Veoma široka primena personalizacije je Bar-kod personalizacija. U ponudi imamo visoko kvalitetnu štampu barkodova pomoću jedne od dve različite tehnologije štampe: Otiskivanje promenljivih barkodova, najčešće crnom metalik folijom, ili pomoću jedne od najpoznatijih tehnologija štampe barkodova, a to je DOD štampa. DOD tehnologija štampe predstavlja najkvalitetniju štampu barkodova, nanošenjem crnog mastila na površinu kartice, postiže se dugotrajnost i visoka postojanost barkoda. Radimo skoro sve vrste barkodova, sa vidljivim ili nevidljivim brojem, a neki od najčešćih bar-kodova su EAN13, Code 128 i Code 39. Pored bar-kodova, kartice možemo personalizovati i QR kodovima. 

Personalizacija barkodova ima veoma široku primenu, a najčešće je koristimo na Porodičnim, Loyalty, Poklon, VIP, i Kazino karticama. 

personalizacija bar kod

Primetili smo potrebu za personalizacijom Barkodova, koja dodatno olakšava korišćenje Loyalty programa. Klijenti uz loyalty kartice najčešće koriste Pristupnice na kojima se popunjavaju informacije, a potom se uparuju sa loyalty karticom, koja ostaje kod krajnjeg potrošača. Koristeću personalizaciju Barkod nalepnice, odnosno, Barkod label, ovaj proces uparivanja informacija postoje znatno lakši, a u velikoj meri smanjuje rizik od greške prilikom unosa podataka. Barkod na Loyalty kartici se štampa na dva mesta - na površini kartice i na površini nalepnice koja se nalazi na kartici, a prilikom izdavanja kartice i unosa podataka na pristupnicu, barkod nalepnica se odlepljuje sa kartice i lepi se na pristupnicu. 

personalizacija barkod nalepnica

Potpisna traka je još jedan vid personalizacije kojom se posebnom tehnologijom štampe ostavlja polje na kartici na kojem je moguće pisati hemijskom. Pomoću personalizacije Potpisne trake izbegavate mogućnost razmazivanja mastila u vidu nekog teksta ili potpisa na kartici. Polje potpisne trake može biti bele boje dok se klijenti često opredeljuju i za prozirnu potpisnu traku.

Najčešća primena Potpisne trake je na Blanko i Članskim karticama. 

personalizacija potpisna traka personalizacija potpisna traka vip

Scratch off (greb-greb) personalizacija predstavlja polje koje se otiskuje na površinu kartice štiteći prethodno odštampane informacije na kartici. Na taj način povećavamo sigurnost podataka koje su odštampane na kartici i odstranjujemo sumnju da je kartica već iskorišćena odnosno ukoliko npr. sadrži sigurnosni kod ispod Scratch off panela. Scratch off polje nudimo u par različitih tekstura i dimenzija.

Greb greb personalizacija Scratch off - Greb greb

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h