Kako se koriste blanko kartice?

Blanko kartice su kartice koje mogu da se koriste u svim štampačima karticama. To su PVC kartice koje obezbeđuju visok kvalitet otiska. Omogućuju veliku fleksibilnost jer se podaci na njima formiraju na licu mesta, u skladu sa potrebama poslovanja. Blanko kartice, pored standardne bele boje, mogu da budu bilo koje druge boje, a mogu da sadrže i kontaktni čip, beskontaktni čip ili magnetnu traku sa podacima neophodnim za identifikaciju.

vip-karticeArtboard 1 copy

Benefiti korišćenja blanko kartica

Potrebe poslovanja danas zahtevaju brzu odluku i pouzdano rešenje. Praksa pokazuje da je nekad najjednostavnije da se takve rešenja realizuju u okviru same kompanije ili objekta. Upotrebom ovih kartica, štedite vreme i resurse. Ukoliko trebate da brzo imate ID karticu za novog zaposlenog ili člansku karticu za novog člana organizacije, ovo je pravo rešenje za vas. Ove kartice su fleksibilno rešenje, pogodno za najrazličitije tipove poslovanja.

vip-karticestampaci 1

Tipovi blanko kartica

Pored mogućnosti odabira boja blanko kartica, možete na osnovu potreba vašeg poslovanja, da izaberete karticu sa kontaktnim ili beskontaktnim čipom, magnetnom trakom ili bez.

Materijali blanko kartica

Blanko kartice su PVC kartice standarnnih dimenzija, poput bankovnih kartica. U zavisnosti od toga da li u sebi nose čip, debljina blanko kartica može da varira.

Matirane kartice

Sjajne kartice

Srodni proizvodi

Riboni i filmovi

Štampači ID kartica

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h