Članske kartice

Šta su članske kartice?

Članske kartice se koriste da označe pripadnost odnosno članstvo nekom udruženju i predstavljaju sredstvo za identifikaciju članova. One su i jedan od načina da se članovima pokaže koliko su važan deo organizacije ili kluba, i time se još više stimuliše njihova lojalnost i privrženost grupi.

Zašto plastične članske kartice?

Lakša identifikacija članova

Jačanje poverenja i pripadnosti

Mogućnost implementiranja čipa ili magnetne trake

PVC članske kartice, koje su upečatljivo dizajnirane, sa implementiranim logoom ili sloganom udruženja, još čvršće povezuju članove međusobno, ali i za samo udruženje. Njihovu odanost možete nagraditi i potkrepiti različitim programima koji su im jedino uz članstvno dostupni.

Koliko su članske kartice bitne u biznisu?

Članske kartice su personalizovane PCV kartice sa slikom i osnovnim podacima člana odnosno vlasnika i pored lake identifikacije članova, pružaju mogućnost jednostavne kontrole pristupa za različite objekte, pored toga mogu da služe da obezbede dodatne mogućnosti za svoje odane članove. U zavisnosti od svrhe, članske kartice mogu imati i funkciju lojalti ili bonus kartice. Vlasništvo članske kartice izražava i socijalni status vlasnika kartice, te na taj način može biti izvor ponosa, koji stimuliše promociju kompanije i njenih aktivnosti. 

Gde se koriste članske kartice?

Ove kartice, pogodne su za teretane, plesne klubove, fitnes centre, sportske klubove, za različita udruženja i asocijacije, pčelarska i ribolovačka društva, automobilske saveze, udruženja veterinara ili lekarske komore, i druge vidove društvenih udruženja.

Srodni proizvodi

Štampači ID kartica

Reklamne trakice

Držači i plastika za ID kartice

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h