Kartice za obeležavanje prtljaga

Šta su kartice za obeležavanje prtljaga koje nudimo?

Plastične kartice za obeležavanje prtljaga – luggage tag, odlično su rešenje za identifikovanje kofera, ali i efektivan reklamni materijal. Zamena ili gubljenje putnih torbi i kofera nije retkost. Da bi se ovakve, krajnje neprijatne, situacije svele na minimum, putnici su rešenje videli upravo u obeležavanju prtljaga bedževima, etiketama ili nalepnicama. U svrhu obeležavanja prtljaga, najbolje se pokazala kartica za prtljag. Ovaj tag čine dve kartice sa prostorom za ispisivanje ličnih podataka korisnika, ali ostavljaju i dovoljno prostora za slogan agencije ili logo kompanije koja ih poklanja.

Nudimo vam dve vrste kartica za obeležavanje prtljaga:

Kartice sa prozorom

Kartice bez prozora

Značaj kartica za obeležavanje prtljaga

Pored podataka o vlasniku kofera ili torbe, na kartice za obeležavanje prtljaga predviđeno je da bude implementiran logo ili slogan aviokompanije, turističke agencije ili firme koja ih poklanja svojim klijentima. Mogućnost brendiranja i korisna strana ove kartice čine kreativnu simbiozu lepog i korisnog, kao idealan korporativni poklon, koji je uz to odličan reklamni materijal.

Ova kartica biće stalan saputnik vaših klijenata, korisnika ili saradnika i stići će zajedno sa njima do ljudi ili krajeva sveta koje niste mogli ni da zamislite.

Gde god da putujete, vi ili vaši klijenti, tu će se pojaviti i logo vaše kompanije da kontinuirano podseća na postojanje jakog brenda, koji zaslužuje da bude viđen i da se o njemu priča. To može otvoriti prostora za nove ljude i nove uspešne poduhvate, a vaše klijente će stalno podsećati da brinete o njima.

Izrada kartica za prtljag

Izrađujemo kartice za obeležavanje prtljaga, rančeva, putnih torbi ili kofera od najkvalitetnije plastike, tako su naše kartice otporne na cepanje i habanje. Za torbe se kače silikonskom vezicom i gotovo je nemoguće pokidati ih u transportu. Naše mašine za izradu kartica mogu da podrže i najzahtevnija dizajnerska rešenja. Naše kartice pored kvaliteta i dugotrajnosti, fokus stavljaju i na estetski momenat. 

 

Karticu koju budemo napravili, primetiće svi, a to je ono što želimo da postignemo.

Dizajn kartica za obeležavanje prtljaga

Srodni proizvodi

Luksuzne vizit kartice

Hotelske ključ kartice

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h