Šta su privesci koje nudimo?

Privesci napravljeni od standardnog ripsa, reflektujućeg ripsa ili satena odličan su promotivni poklon visoke upotrebne vrednosti. Bilo da su zakačeni na ključeve stana, firme ili automobila, svakodnevno ih koriste gotovo svi. Sa odštampanim logoom kompanije, ovi privesci će stalno podsećati klijente na vašu delatnost, čineći i vašu promotivnu kampanju uvek aktuelnom.

U zavisnosti od potrebe poslovanja, ovi privesci mogu biti različitih dužina. Na njihove krajeve mogu se staviti i određeni dodaci, na primer otvarač za flaše, karabinjer ili GSM dodatak, koji dodatno zaokružuju praktičnu stranu ovog poklona.

Zašto da poklonite priveske klijentima?

Prenose vrednost vašeg brenda

Visoka upotrebna vrednost poklona

Stalno aktuelna promotivna kampanja

Saradnja sa klijentima biće bliža i produktivnija ako im pokažemo koliko su nam važni. To, pre svega, pokazujemo našim profesionalnim i kvalitetnim poslovanjem, ali i znacima pažnje kojima gradimo dugoročan partnerski odnos. U ovome nam mogu pomoći i korisni promotivni pokloni koji prenose vrednost našeg brenda. Privezak je promotivni poklon visoke upotrebne vrednosti. Bilo da su na njemu ključevi stana, firme ili automobila, svakodnevno će biti u rukama vaših klijenata, što znači da će vaša promotivna kampanja uvek biti aktuelna.

Izrada privezaka

Izrađujemo promotivne priveske od izdržljivih materijala, sa postojanim i preciznim otiskom logoa vašeg brenda ili slogana. Različite vrste nastavaka i izbor materijala, sa autentičnim dizajnom printa, od vašeg priveska mogu da naprave izuzetno moćan alat za reklamiranje.

Tipovi privezaka

Privesci mogu biti izrađeni od satena ili ripsa. U ponudi su reflektujući i standardni rips. Nastavak koji omogućava kačenje za ključeve može biti karabinjer ili prsten.

Široka upotreba privezaka

Promo privesci su jedan od najstarijih marketing alata, oni su univerzalni promotivni material visoke upotrebne vrednosti. Jasno je da su privesci za ključeve svima neophodni. Podjednako ih koriste i muškarci i žene, što znači da je privezak u promotivne svrhe uvek dobra ideja. Privesci za ključeve stana ili automobila, uvek su odličan promo proizvod za svaku ciljnu grupu. S obzirom da pružaju mogućnost premeštaja sa jednog seta ključeva na drugi, spadaju u pokretnu reklamu, a što se pokazalo kao moćno sredstvo za lako širenje mreže potrošača.

Saten i rips

Reflektujući rips

Srodni proizvodi

Kartice za obeležavanje prtljaga

Luksuzne vizit kartice

Holderi za kartice

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h