Stalci za poklon kartice

Prednosti stalaka za poklon kartice

Stalci za kartice su jedan od aspekta da rešenje za gift program učinimo celovitijim i još praktičnijim. Uloga ovih stalaka je pre svega smanjenje broja nerealizovanih prodaja u vašim radnjama. Verovatno ste se susretali sa situacijama u kojima potencijalni kupac ulazi u radnju, razgleda, pita i na kraju ne kupi ništa. Njegovu neodlučnost još više može da pojača inertni prodavac koji se ne angažuje dovoljno oko njega. Kupac izlazi iz radnje neobavešten o različitim mogućnostima koje vaš gift program nudi i ostavlja novac konkurenciji.

Scenario koji treba da preduhitrite.

Uticaj na brending i imidž kompanije

Kvalitet i uspeh poslovanja umnogome zavisi od načina kako brend plasiramo. Prepoznatljivost i kvalitet brenda nisu dovoljni da bi kupca pretvorili u lojalnog potrošača. Estetski lepa, efektna kartica upakovana u skladan holder za karticu, postavljena na pravo mesto utrostručuje šanse da se neodlučan kupac odluči upravo za gift karticu.

Modeli stalaka za poklon kartice

Različiti dizajni držača za kartice

U zavisnosti od prirode vašeg poslovanja, možemo da ponudimo dva tipa stalaka za kartice. Dvodelni stalak i Roto stalak sa dva tipa držača. Rotirajući stalak ostavlja mogućnost izbora boja po vašim željama.

Izrada držača za gift kartice

Stalci su dizajnirani tako da estetska vrednost kartica i holdera dođe do izražaja i ne ostane nezapažena na vašem prodajnom mestu.

Srodni proizvodi

Poklon kartice - Gift kartice

Loyalty kartice

Štampači ID kartica

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h