VIP kartice za događaje

Šta su VIP kartice?

Poseban tip kartica, savršenog dizajna i besprekorne završne obrade VIP namenjene su vašim najvažnijim gostima ili posetiocima, klijentima kod kojih želite da ostavite poseban utisak. Ako je neko Very Important Person, onda on treba tako i  da se oseti.

Korišćenje VIP kartice na događajima

Ove kartice pogodne su za primenu kod svih vrsta događaja - festivala, sajmova, konferencija, kongresa i drugih korporativnih događaja, kada vam je stalo da bitne ljude dodatno istaknete, da im omogućite korišćenje dodatnog sadržaja, obezbedite posebna mesta ili zaseban ulaz. VIP kartice daju dodatnu vrednost vašem događaju. Pored toga što ističu bitne goste, koji će se osetiti ponosno, one mogu imati važnu ulogu u identifikaciji, što sprečava ulaz ostalih gostiju u prostor namenjen VIP gostima. 

Koncerti

Složeni muzički događaji sa velikim brojem posetilaca, zahtevaju posebnu, unapred pripremljenu organizaciju i specijalne uslove za VIP goste. VIP kartica vam može umnogome pomoći da vaše VIP goste poštede neprijatnosti i obezbede im tretman kakav zaslužuju.

Konferencije

Poslovna okupljanja koja obuhvataju veći broj ljudi, potrebno je posebno planski organizovati. Nije retkost da neko pokušava da zloupotrebi ovakav događaj i predstavi se kao VIP ili važan gost, u nameri da koristi sve pogodnosti koje ste priredili za VIP zvanice. VIP kartice će vam pomoći da se ovakvi propusti ne dogode.

Korporativni događaji

Zloupotrebe i zbrka na događajima poput ovih česta su pojava, zato su VIP kartice odlično rešenje da se takavi pokušaji spreče i onemoguće.

Na velikim događajima, teško je kontrolisati upad ljudi za koje nisu predviđene VIP pogodnosti, uz VIP kartice za organizaciju događaja, biće vam lakše da kontrolišete ovakve situacije, tako ćete smanjiti nepredviđene troškove, a sve na vašem eventu funkcionisaće onakako kako ste planirali.

vip-karticeArtboard 1

Prednosti VIP kartica

U odnosu na papirne kartice, VIP kartice mogu da imaju ugrađen čip, i na taj način mogu da služe više od same ulaznice. Na njima je moguće uplatiti izvesna novčana sredstva, a njima možete i omogućiti prolaz ka svim bepslatnim sadržajima. Plastične VIP kartice ostavljaju mogućnost ugradnje tehnologije - magnetnu traku ili čip. Na taj način, njihove mogućnosti su raznolike, a sve u zavisnosti od vaših potreba ili želja.

vip-karticeArtboard 1 copy

Izrada VIP kartica

Ukoliko niste sigurni kako tačno želite da izgleda vaša VIP kartica, možete se osloniti na naš dizajnerski tim profesionalaca, specijalizovan isključivo za dizajn različitih vrsta kartica i identifikacija. Možemo izraditi karticu na osnovu vašeg dizajna. Šta god da odlučite, budite uvereni da ćete dobiti jedinstvenu, savremenu, na dodir drugačiju karticu, koju će svi primetiti.

Različite vrste štampe

Štampa VIP kartica je proces koji od kartice može da kreira luksuznu, autentičnu, VIP karticu, koja će nosioca učiniti posebnim i značajnim, i koju će on nakon događaja sasvim sigurno sačuvati. Upotrebom savremene tehnologije, kombinacijom efekta i najfinijeg završnog sloja obrade, od VIP kartice izradićemo upečatljiv vizual koji će dati poseban pečat vašem događaju, bilo da se radi o VIP karticama za događaje ili karticama za koncerte, vaša plastična VIP kartica, izdvojiće se iz mase drugih kartica.

Svi tipovi VIP kartica

VIP kartice mogu da budu i VIP kartice sa čipom, beskontaktne RFID kartice, ili kartice sa magnetnom trakom. One mogu da budu i bez ugrađenog čipa, zavisno od vaših potreba. Mogu da budu personalizovane – kartice koje sadrže ime i prezime onog kome su namenjene, ili nešto od drugih relevantnih podataka. Mogu da budu standardne ili VIP kartice posebnog oblika.

Srodni proizvodi

Narukvice za žurke i događaje

Reklamne trakice

XXL akreditacije

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h