Reklamne trakice

Reklamne trakice koje nudimo

Za promociju vašeg brenda, proizvodimo okovratne trakice, koje mogu imati najrazličitije nastavke. Pored okovratnih trakica, proizvodimo i ukrasne trakice, jednobojne okovratne trakice i priveske. Sav naš material, može da bude u bojama vašeg vizuelnog identiteta ili da na njemu bude odštampan vaš logo ili slogan brenda.

Primarna namena okovratnih trakica je ta da služe kao držač akreditacije, ID kartice, mobilnih telefona, usb memorije ili ključeva. Reklamne okovratne trakice su obeležja koja se koriste na konferencijama, sajmovima, festivalima, sportskim i drugim manifestacijama. Obzirom da je aktima precizno definisano, da svi zaposleni koji su u kontaktu sa klijentima ili kupcima, moraju imati jasno vidna identifikaciona sredstva, definitivno štampane okovratne trakice su pravi izbor za vas.

Značaj trakica u promociji

Dobra komunikacija i organizacija pokazuju da ste pouzdan i ozbiljan saradnik. Pokažite na pravi način vašim klijentima i da cenite njihovo poverenje. Odgovarajući promotivni pokloni mogu da budu efektan znak pažnje. Promotivne trakice ovde mogu da vam pomognu. Pored toga što klijentima ukazuju na to da su vam važni, ove trakice dodatno osnažuju vrednost vašeg brenda.

Uticaj na vrednost brenda

Bilo da je reč o okovratnim trakicama, ukrasnim trakicama ili privescima za ključeve, sa odštampanim logoom ili sloganom vaše kompanije, podsećaće klijente na vašu saradnju, ali će i otvoriti prostor za nove ljude i nove poslove.

Štampane reklamne trakice postale su izuzetno popularan prizvod širom sveta.

Dizajn traka

Dizajn trakica može biti vaš, a možete dopustiti i našem timu da od nje napravi atraktivnu reklamnu trakicu, koja će pored praktične upotrebne vrednosti, biti ukrašena autentičnim printom, usklađenim sa stilom vašeg brenda. Ovakva trakica o vašem poslovanju govori jezikom poslovnog čoveka čiji je kredibilitet i poslovna etika neupitna.

Koje vrste reklamnih trakica postoje?

Kod nas možete pronaći okovratne trakice, satenske ukrasne trakice, trakice za ključeve, priveske ili jednobojne okovratne trakice. Različite su varijante promotivnih trakica koje možemo proizvesti za vas.

Izrada trakica

Dugi niz godina, bavimo se izradom trakica. Štampa na našim trakicama je vrhunskog kvaliteta, u pogledu postojanosti boja i oštrine otiska. Trakice izrađujemo od izdržljivih materijala, sa mogućnosti jednostrane i obostrane štampe. Standardna dužina trakice je 930 mm, pre šivenja, a u zavisnosti od potreba klijenta može biti kraća ili duža. Širinu možete da birate, 10, 15, 20 ili 25 mm su mogućnosti. Saten, ukrasni saten, rips i reflektujući rips su dostupni materijali od kojih možemo da izradimo vašu trakicu.

Sve trakice mogu imati različite sisteme kačenja. Karabinjer može biti standardni ili deblji, prsten, GSM dodatak, jojo i PVC produžetak su neke od varijanti. Na sve trakice možemo ugraditi i sigurnosni klip, ukoliko potrebe vašeg poslovanja zahtevaju ovaj dodatak. Ukoliko vaš zaposleni radi za mašinama, pri čemu postoji opasnost da, u procesu rada, mašina uhvati trakicu, sigurnosni klip je odlično rešenje, koje može preduhitriti bilo kakve nesrećne okolnosti.

Materijali trakica

Trake za ID kartice i akreditacije

Okovratne trakice postale su izuzetno popularan prizvod širom sveta. Njihova primarna namena je ta da služe kao držač akreditacije, ID kartice, mobilnih telefona, usb memorija ili ključeva. Reklamne okovratne trakice su obeležja koja se korisite na konferencijama, sajmovima, festivalima, sportskim i drugim manifestacijama...

Jednobojne trakice

Ove trakice imaju široku upotrebu, ali predstavljaju posebno dobro rešenje za jednodnevne manifestacije, kampove, škole, radionice ili takmičenja, gde svaki tim ili grupu učesnika možete označiti različitom bojom trakica...

Ukrasne satenske trake sa logom

Svaki detalj je važan za kreiranje opšte slike vase kompanije. Upravo ukrasne satenske trake sa logom mogu biti jedan od detalja koje će dodatno kompletirati sliku vašeg poslovanja, a mogu i povezati klijente ili kupce sa vama. One prenose poruku o autentičnosti vašeg brenda...

Privesci

Privesci napravljeni od standardnog ripsa, reflektujućeg ripsa ili satena odličan su promotivni poklon visoke upotrebne vrednosti. Bilo da su zakačeni na ključeve stana, firme ili automobila, svakodnevno ih koriste gotovo svi. Sa odštampanim logoom kompanije, ovi privesci će stalno podsećati klijente na vašu delatnost...

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h