Okovratne trakice za identifikaciju

Šta su okovratne trakice za identifikaciju koje nudimo?

Okovratne trakice postale su izuzetno popularan proizvod širom sveta. Njihova primarna namena je ta da služe kao držač akreditacije, ID kartice, mobilnih telefona, usb memorije ili ključeva. Reklamne okovratne trakice su obeležja koja se koriste na konferencijama, sajmovima, festivalima, sportskim i drugim manifestacijama. Obzirom da je aktima precizno definisano da svi zaposleni koji su u kontaktu sa klijentima ili kupcima, moraju imati jasno vidna identifikaciona sredstva, štampane okovratne trakice su pravi izbor za vas.

Značaj okovratnih trakica

Praktična upotreba

Jasna identifikacija

Dobar reklamni materijal

Savremenom čoveku je potrebna brza, transparentna i lako dostupna informacija. Tamo gde cirkuliše veliki broj ljudi, neophodno je da se jasno razlikuje ko ima kakvu funkciju ili kome se možemo obratiti bez lutanja. Okovratne trakice se u ovim prilikama pojavljuju kao odlično rešenje, jer na prvi pogled u masi izdvajaju one koji ih nose. Iz tog razloga, mnoge kompanije su u okovratnim trakicama prepoznale odlično sredstvo koje doprinosi njihovom boljem poslovanju i efikasnijoj organizaciji.

Benefiti korišćenja okovratnih trakica za identifikaciju

Na okovratnim trakicama zaposleni mogu da zakače svoje ID kartice, što svakako olakšava identifikaciju i smanjuje vreme evidentiranja zaposlenih, a pored toga, klijentima omogućava da tačno znaju kome da se obrate. Za organizovanje velikih događaja, koncerta ili sportskih dešavanja, okovratne trakice, zajedno sa akreditacijama, nezaobilazan su detalj, zbog prepoznatljivih boja, logoa ili brenda koje nose, i same služe kao sredstvo za identifikaciju.

Praktična upotreba okovratnih trakica

ID kartica

ID kartice

XXL akreditacija

Akreditacije

Propusnica

Propusnice

Pored identifikacione namene, vredi pomenuti i praktičnu stranu okovratnih trakica. One najčešće služe da se na njima okači ID kartica, akreditacija ili propusnica. Uz posebne dodatke, na njih se mogu zakačiti i ključevi, mobilni telefon, USB memorija ili baterijska lampa.

Uticaj okovratnih trakica na vrednost brenda

Dugačka, ravna površina trakica ostavlja dosta prostora za brending, što otvara mogućnosti za dosta kreativnosti. Štampanjem logoa ili slogana na trakici, dobićete odličan reklamni materijal ali i efektan poklon, koji će zbog svoje upotrebne vrednosti obradovati vaše klijente ili zaposlene.

Dizajn okovratnih trakica

Dizajn okovratnih trakica možete da prepustite nama, a mi možemo na trakicama implementirati sve vaše zahteve i želje. Pored brendiranih i posebno dizajniranih okovratnih trakica, postoji mogućnost da se opredelite i za jednostavne, jednobojne varijante.

Specifikacija kartica

Srodni proizvodi

Kazino kartice

Štampači ID kartica

RFID privesci

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h