Bar-kod nalepnice

Šta je bar kod?

Identifikacija kupaca u bazi vrši se jedinstvenim bar kodom koji kupac dobija na kartici. Na osnovu tog broja, mi klijente prepoznajemo u bazi i vezujemo podatke za njegov korisnički nalog.

Bar kod nalepnice su rešenje koje pojednostavljuje i olakšava proces pristupanja određenom programu lojalnosti. Prethodno generisani bar-kodovi, štampaju se na jedinstvenim, personalizovanim karticama koje se dodeljuju kupcima.

Koje su prednosti korišćenja bar kodova?

Pojednostavljuju proces učlanjenja

Pojednostavljuju proces učlanjenja

Smanjuju mogućnost greške pri dodeljivanju kartica

Smanjuju mogućnost greške pri dodeljivanju kartica

Štede vreme vaših zaposlenih

Štede vreme vaših zaposlenih

Gde se koriste

bar kodovi?

Baza barkodova koja je importovana u sistem lojalnosti, pomoću koje mi identifikujemo klijente, oni su generisani unapred i štampaju se na karticama koje se dodeljuju klijenitma. One su identifikaciono sredstvo i svaki kupac ima svoj jedinstveni broj, pomoću kojeg ga u bazi razlikujemo od nekog drugog kupca.

Za svaku personalizovanu karticu izrađuje se bar-kod nalepnica sa potpuno istim generisanim brojem. Pomoću nalepnica koje se sa kartice prebacuju na pristupnicu, smanjuje se mogućnost greške pri dodeljivanju kartice, kao i mogućnost zamene ili gubljenja kartice. Pored toga, upotrebom bar-kod nalepnica, štedite vreme zaposlenih. Očitavanje bar kodova vrši se barkod čitačem.

Izrađujemo visokokvalitetne barkod nalepnice, koje se prilikom izrade kartica, uz pomoć mašine, implementiraju direktno na karticu, a potom služe za njihovo prelepljivanje na pristupnicu. Izrada barkoda se vrši pomoću najnaprednije tehnologije - DOD štampe, koja je veoma postojana i otporna na uticaj spoljnih faktora. 

Srodni proizvodi

Porodične kartice

Loyalty kartice

Loyalty pristupnice

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h