Holderi za kartice

Šta su holderi za kartice?

Gift ili lojalti kartice koje dobijaju kupci treba praktično i estetski ukusno spakovati. One su poklon, zato kao poklon treba da izgledaju. Card holderi treba da budu efektno dizajnirani da bi u što boljem svetlu oslikali brend vaše kompanije. Praktično rešenje za pakovanje kartica, kao i same lojalti i gift kartice, izrađujemo sledeći vaš dizajn, a imamo i mogućnost da osmislimo celovito rešenje, od dizajna kartice i card holdera, do izrade i pakovanja, ova dva proizvoda koja jedan bez drugog ne mogu – karticu sa njenim držačem.

Kako holderi pomažu vašem poslovanju?

Pojednostavljuju proces učlanjenja

Pojednostavljuju proces učlanjenja

Pomažu marketinškoj strategiji

Pomažu marketinškoj strategiji

Jačaju vaš imidž

Jačaju vaš imidž

Korisnici mogu odmah da koriste karticu

Korisnici mogu odmah da koriste karticu

Kako holderi utiču na vezu s potrošačem?

Ako posmatramo lojalti karticu kao nagradu kupcima za njihovu lojalnost, onda ona mora da izgleda dostojno njihovog poverenja. Gift kartica je poklon i zato tako treba da izgleda. Ona od darovanja treba da stvori momenat za pamćenje. Uloga vašeg brenda u svemu ovome uopšte nije mala. Vaši kupci su vam dali šansu, pokažite im da vam je stalo. Stalci kartice treba da istakne atraktivnost kartice, zato je važno da card holder bude potpuno u skladu sa vašim brendom.

Celovito rešenje od pakovanja do unikatne kartice

Ukoliko su vam potrebni jedinstveni holderi za gift kartice, koji će u potpunosti da isprate vaš vizuelni identitet, da budu isporučeni u rekordnom roku

i precizno presavijeni i zapakovani onda ste s pravom ovde.

 

Izrada atraktivnih holdera, ukrašenih zlatotiskom i sa mogućnošću kreiranja potpuno jedinstvenog oblika moguća je sa vašim već pripremljenim dizajnom za holder i karticu, a možete i sve svoje zamisli podeliti sa našim timom.

 

Naš tim dizajnera omogućava vam da kreirate potpuno jedinstvene holdere sa karticama koje promovišu i prodaju vaš brend. Sa širokim spektrom boja, fontova i grafika, svaki holder i svaka kartica postaje pravo malo umetničko delo. Naša tehnologija omogućava implementaciju presavijajućih elemenata, dodajući dinamičnost i interaktivnost samom holderu. Ovi inovativni detalji doprinose lepšem izgledu vaših gift kartica i doprinose da ih kupci lako upamte.

 

Bez obzira na tiraž, posvećeni smo kreiranju visokokvalitetnih holdera i kartica u najkraćem mogućem roku.

Naši holderi su više od običnog okvira - oni su ključni deo marketinga. Sa pažljivo dizajniranim i visoko funkcionalnim holderima, vaše gift kartice će se isticati na prodajnom mestu, privlačeći pažnju kupaca. Cards Print holderi ostavljaju mogućnost ručnog unošenja posvete, sadrže prozor za lakše očitavanje bar koda, a mogu se i po skidanja sa visilice izmestiti sa prvobitne pozicije, upakovati u „džep“, i tako pokloniti. Ovo je samo naša verzija idealnog holdera,

uz mogućnost korekcije svakog postojećeg elementa.

 

Dozvolite nam da vašim karticama damo jedan potpuno novi život. Potpuno posvećeno, ispunićemo svaki vaš mogući zahtev, jer vaše ideje su naša inspiracija.

 

Ukoliko su vam potrebni jednostavni ili čak, brendirani stalci za holdere sa poklon karticama, možete da birate između nekoliko modela. Sprečite potencijalne kupce da postanu kupci vaših konkurenata. Poklonite im mogućnost izbora, sa karticama koje izgledaju kao poklon.

Često postavljana pitanja

Koje industrije imaju najviše koristi od poklon kartica?

Retail prodavnice, knjižare, zlatare, parfimerije, drogerije, prodavnice kućnih aparata, prodavnice za opremanje doma samo su neke od branši koje mogu unaprediti svoje poslovanje uvođenjem gift kartica.

Kako izabrati najboljeg distributera za poklon kartice?

Pouzdan parter koji isporučuje kartice na vreme, uštedeće mnogo resursa i što je najvažnije, vaše kupce neće ostaviti bez poklon kartice. Pored kvaliteta koji je neupitan i kontinuiran, proizvodnja kartica, ali i pakovanje, personalizacija su usluge o kojima ne treba da brinete. Pouzdan distributer treba da bude u prilici da na vreme isporuči gift karticu kao finalan proizvod, nezavisno od tiraža.

Srodni proizvodi

Poklon kartice - Gift kartice

Kazino kartice

Stalci za poklon kartice

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h