karijere-cover-slika-cards-print
karijere-cover-slika-cards-print

Cards Print je mehanizam koji pokreću ideje, posvećenost i entuzijazam,  a pre svega preduzimljivi i stručni ljudi, koji imaju viziju! Za deceniju poslovanja afirmisali smo se kao inovativna kompanija sa kredibilitetom, u zemlji i regionu. Cards Print je sinonim za modernu kompaniju u kojoj se zaposleni dobro osećaju i priliku koja pruža mnogo mogućnosti. Stalno smo u potrazi za motivisanim ljudima koji se ne plaše izazova i zaslužuju radno okruženje koje će ih ohrabriti da rastu, paralelno sa kompanijom. To je naša perspektiva rasta.

Naša firma upošljava ljude s idejom dugoročne saradnje i težnjom za uzajamnim razvojem.

karijere-nasa-firma-uposljava

Kompanija, jednako pogodna za početnike, ali i ljude sa iskustvom

karijere-kompanija-pogodna-za

Mnogo je mogućnosti, pronađi svoju!

Apliciraj za posao

  Česta pitanja

  Da biste se prijavili za neku od aktuelnih pozicija, neophodno je da popunite sva polja u sekciji Apliciraj za posao, kao i da priložite vašu radnu biografiju (CV). 

  Jednostavno je, samo stavite fokus na veštine koje posedujete a koje smatrate relevantnim za konkretnu poziciju. To je to!

  Možete očekivati odgovor u roku od 10-ak dana, s daljim uputstvima za proces koji predstoji. Ukoliko se dogodi da vas nismo kontaktirali, u navedenom roku, budite slobodni da nas pozovete.

  U našem sistemu, pozicija nije nešto na šta se treba fokusirati. Svakoj poziciji se pruža prilika da se stručno razvija i poslovno napreduje, u očekivanom smeru. Tamo gde isčekujete da budete, najbolje će vas kandidovati vaše stručno znanje i lične osobine. Motivisanost, istrajnost i posvećenost kod nas neće ostati nezapaženi. Ukoliko vam je pozicija ključni kriterijum, možda nismo kompanija za vas. 


  Key account manager

  Zapošljavamo Key Account Menadžera koji bi postao deo našeg tima! 

  Prijavi se.


  Key account manager

  Zapošljavamo Key Account Menadžera koji bi postao deo našeg tima! 

  Prijavi se.

  Kontaktirajte nas

  Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h