Šta su RFID narukvice?

RFID medij je malih dimenzija i kao takav pogodan je za implemenitranje u različitim predmetima.  Kada se ovaj medij ugradi u narukvicu, dobija se RFID narukvica koja omogućava identifikaciju i efikasnu kontrolu pristupa, koju je teško falsifikovati.

Prednosti RFID narukvica

Pouzdana kontrola ulaska i identifikacija posetilaca

Ne mogu da se kopiraju ili falsifikuju

Izdržljive i udobne za nošenje

Pored toga što predstavljaju daleko sigurniju i kvalitetniju zamenu za papirne ulaznice i tikete, zbog napredne tehnologije koja je u njih ugrađena, ove narukvice omogućuju i mnogo više. One služe za pouzdanu kontrolu ulaska i identifikaciju posetilaca. Automatski pristup koji je dodeljen nosiocima narukvice omogućuje brže čekiranje, smanjuje se gužva i dodatno se povećava nivo sigurnosti na samom događaju.

Još jedna od prednosti RFID narukvica jeste što ne mogu da se kopiraju i nije ih lako falsifikovati.

Kako funkcioniše RFID tehnologija?

RFID je sistem daljinskog slanja i prijema podataka pomoću RFID odašiljača. RFID je beskontaktni čip manjih dimenzija koji se može zalepiti ili ugraditi u željeni proizvod. RFID kartica ili tag sadrže u sebi antenu koja im omogućava prijem i slanje radio-talasa od RFID uređaja.

Mogućnosti primene RFID narukvica

RFID narukvice su postale medij široke primene. Iako se najčešće koriste za kontrolu pristupa na različitim događajima, konferencijama, festivalima, ove narukvice su se pokazale kao odlično rešenje i za evidentiranje posetilaca u dečijim igraonicama, žurkama, bazenima, spa i wellness centrima.

RFID medij je malih dimenzija i kao takav pogodan je za implemenitranje u različitim predmetima.

 

RFID narukvice napravljene su od silikona, zbog čega su vodootporne i vrlo udobne za nošenje. U sebi sadrže RFID čip i mogu biti na 125 KHz i 13,56 MHz frekvencije.

Srodni proizvodi

Trake za id kartice i akreditacije

RFID čitači

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h