Okovratne trakice za identifikaciju zaposlenih

Šta su okovratne trakice za identifikaciju zaposlenih?

Okovratne trakice za identifikaciju zaposlenih su trakice koje najčešće služe kao držač akreditacije ili identifikacione kartice.

Okovratne trakice mogu se završavati jojo držačem, koji je ušiven na trakici, a koji služi kao držač vaše ID kartice ili akreditacije, ali i drugim dodacima na koje se kače držači ID kartica. 

Benefiti korišćenja okovratnih trakica za identifikaciju zaposlenih

Okovratne trakice su rešenje koje omogućuje fleksibilno korišćenje ID kartice. Trakica ne oštećuje odeću i čuva karticu na dohvat ruke. Ovi lako uočljivi i transparentni držači kartica, vise oko vrata zaposlenih, na trakici, i pored toga što će promovisati vaš brend, zaposlenima će biti omogućeno olakšano očitavanje kartica.

Praktična upotreba okovratnih kartica za identifikaciju zaposlenih

Namena okovratnih trakica je široka, jer uz pomoć specijalnih nastavaka, one mogu da imaju ulogu držača akreditacije, mobilnih telefona, usb memorije ili ključeva, mada se najčešće koriste kao držač identifikacionih kartica zaposlenih. Okovratne trakice su obeležja koja se korisite na konferencijama, sajmovima, festivalima, sportskim i drugim manifestacijama, a ukoliko sadrže i jojo dodatak na kraju, njihova primena je olakšana i fleksibilnija.

Kako se koristi jo-jo držač za okovratne trakice

Jojo držač je fleksibilan nastavak za okovratne trakice, koja može biti u bojama vašeg brenda, a može sadržati i odštampan logo vaše firme. Kada se ova okovratna trakica završava jojo nastavkom, dobija se trakica veće fleksibilnosti, na koju se, najčešće kače ID kartice ili akreditacije. Posebno je značajno kada ID kartica zaposlenih sadrži RFID čip, te služi i za kontrolu pristupa prostorijama ili evidentiranje radnog vremena, što znači da zaposleni treba svoju identifikacionu karticu da prinese uređaju koji će očitati karticu.

Upotreba držača sa jojo nastavkom

Upotreba držača sa jojo nastavkom olakšava identifikaciju i smanjuje vreme evidentiranja zaposlenih, a pored toga, klijentima omogućava da tačno znaju kome da se obrate. Dizajn okovratnih trakica sa jojo držačem možete da prepustite nama, a mi možemo na trakicama implemetirati sve vaše zahteve i želje. Pored brendiranih i posebno dizajniranih okovratnih trakica, postoji mogućnost da se opredelite i za jednostavne, jednobojne varijante.

Srodni proizvodi

ID kartice

Držači i plastika za ID kartice

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h