Investiciono zlato na poklon kartici

Odaberite investiciono zlato kao poklon

Poklon kartica sa investicionim zlatom je kartica koja u sebi ima ugrađenu pločicu od čistog zlata (broj karata i ostale karakteristike) što je čini poklonom izuzetne vrednosti. Gramažu zlatne pločice, kao i dizajn i oblik pločice u koju se ugrađuje, možete da kreairate sami. Ovo je jedinstveni poklon, vredan čuvanja i sećanja, na vama važne trenutke u životu i one ljude koji tom životu daju poseban sjaj.

Savršen poklon za mnoge prilike!

Kupovina zlata nikad nije trošenje i uvek je investicija. Zlato je drevno sredstvo čuvanja vrednosti, stabilnije u odnosu na sve druge valute, zato je od iskona novac kraljeva. Ulaganje u zlato je uvek mudra odluka. 

Motivisani značajnim prilikama i realnim potrebama nestabilnog tržišta u želji da stvarima damo pravu vrednost, otišli smo korak ispred i kreirali investicione kartice - autentičan poklon za sve situacije kada želite da darujete nešto vredno.

Gold investiciono zlato na kartici izrađujemo u formi pločice, a gramažu odnosno vrednost određujete vi, u zavisnosti od vaših potreba.

Raznoliki dizajn na karticama

u kombinaciji sa zlatom

Godišnjice, svadbe, rođendani ili rođenje su samo nek od prilika kada ovaj poklon rešava sve vaše dileme. Investiciono zlato poklon je vredan svake vaše značajne prilike, kada vam je potreban originalan, praktičan i vredan poklon.

Često postavljana pitanja

Investiciono zlato kao poklon je tradicija u narodu i uglavnom se poklanja za prvi rođendan. To je zlato najfinije čistoće i proizvodi se u svega nekoliko livnica u svetu.

Investiciono zlato je posebna vrsta zlata, jer u investiciono zlato ide zlato čistoće 995/1000 u najčešćem slučaju 999,9 %, i svako od njih nosi određeni žig i sertifikat proizvođača iz žarže iz koje je izašla poluga.

Naš novi proizvod, Kartica sa investicionim zlatom, pruža korisnicima mogućnost da daruju personalizovan poklon u luksuznom pakovanju i u obliku koji je predviđen za čuvanje.

Godišnjice, svadbe, rođendani ili rođenje su samo nek od prilika kada ovaj poklon rešava sve dileme. Investiciono zlato poklon je vredan svake značajne prilike, kada postoji potreba da jedinstven i vredan poklon bude darovan.

Srodni proizvodi

Poklon kartice - Gift kartice

Luksuzne vizit kartice

Holderi za kartice

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h