× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Blog Kontakt
ID kartice

Zašto ID kartice za zaposlene:

  • jačanje korporativnog imidža
  • bolja organizacija
  • odlična komunikacija

Specifikaciju kartice možete preuzeti ovde cp_spec

Dobra organizacija je jedan od ključnih elemenata uspešnog poslovanja. Što više stavki mora da obuhvati, to je veći izazov, ali i veći uspeh i vidljiviji rezultati.

Kao vlasnik ili rukovodilac kompanije vodite računa da ceo sistem funkcioniše kako treba. Na koji način vam plastične ID kartice u tome mogu pomoći?

Svaki zaposleni dobija personalizovanu plastičnu karticu na kojoj mogu biti ispisani njegovi osnovni podaci – ime, prezime, pozicija ili sektor kom pripada. Korišćenjem ID kartica poboljšava se komunikacija među zaposlenima, ali i među zaposlenima i klijentima, jer će svako znati kome za šta može da se obrati bez nepotrebnog lutanja i zapitkivanja.

S druge strane, identifikacione kartice kod zaposlenih mogu da utiču na jačanje osećaja pripadnosti istom timu, što olakšava poslovanje i čini ga dinamičnim i efikasnijim.

Bilo da su u pitanju male firme ili velike korporacije, sama izrada ID kartica i brzina njihove isporuke svima je od jednake važnosti. Proverite zašto su nam mnoge kompanije zbog ovog ukazale poverenje. 

Naruči sada