× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Kontakt
Poklon kartice

Zašto da razmislite o uvođenju poklon (gift) kartica:

  • fleksibilnost, nude nosiocu kartice dosta mogućnosti
  • obezbeđuju zadovoljne klijente koji vam se vraćaju
  • pojačavaju prodaju

Pristupnice  su start kojim otvarate određeni program korišćenja kartica za svoje klijente.

Pored toga što sadrže neophodne lične podatke korisnika, one vam daju informacije koje vam mogu pomoći u marketinškoj strategiji. Moći ćete u pravo vreme da obavestite korisnike o promocijama, pogodnostima ili novom proizvodu koji ste pripremili za njih.

Bar-kod nalepnice su osmišljene kao solucija koja olakšava proces pristupanja određenom programu. Pomoću nalepnica koje se sa kartice prebacuju na pristupnicu, smanjuje se mogućnost zamene ili gubljenja kartica koje treba dodeliti korisniku. Ovim štedite vreme vaših zaposlenih koji ne moraju da traže i upoređuju bar-kodove sa gomile kartica i pristupnica da bi bili sigurni da će odgovarajuća kartica stići do pravog korisnika.

Da bismo zaokružili čitavo rešenje, u našu ponudu uvrstili smo i holdere za kartice.

Jedinstvenim dizajnom i brendiranjem, ovi holderi mogu da prate i oslikaju imidž vaše kompanije i da na pravi način prenesu njene vrednosti na korisnike.  

 

Specifikaciju kartice možete preuzeti ovde cp_spec

Koliko često ste u potencijalnim kupcima koji su ušli u vašu prodavnicu prepoznali one koji traže odgovarajući poklon za nekoga; razgledaju, raspituju se o proizvodu i bez obzira na sav trud prodavaca, ipak izađu ne kupivši ništa?

Kupci u vašem objektu neće imati ovakav problem kada im ponudite plastičnu poklon karticu. Na njoj se nalazi određena suma novca u okviru koje donosilac kartice može kupiti šta želi.

Ovakav poklon omogućuje veliku fleksibilnost, jer donosilac gift kartice sam bira šta mu odgovara, kao i to u kom trenutku će karticu iskoristiti. Karticu izdajete vi i ona se može iskoristiti samo u vašim objektima, što vam garantuje sigurne klijente.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprint/product2.php on line 379
Naruči sada