Blanko kartice za cene

Kako se koriste blanko kartice za cene?

Blanko kartice za cene su PVC kartice čija je namena da istaknu i prikažu cene ili sastav proizvoda na koji se odnose. Koriste se za specijalne štampače, namanjene isključivo štampanju price, odnosno, name taga. U zavisnosti od modela i performansi štampača, mogu da budu bele ili crne boje. Neki modeli price tag printera imaju mogućnost da ove kartice budu u boji i dvostrano štampane, pri čemu na poleđini mogu da budu ispisane informacije vezano za prodavce, a na prednjoj strani informacije relevantne za goste ili kupce. U onosu na sve ostale, razlikuju se i po tome što su one sertifikovane i bakteriološki ispravne.

materijal cena za vitrine

Benefiti korišćenja blanko kartica za cene

Ukoliko u vaš prodajni objekat, pekaru, prodavnicu sireva, mesaru ili poslastičarnicu uvedete ove kartice, sasvim sigurno ćete nahraniti sva čula vaših potrošača. One ostavljaju mogućnost da informacije ili cene ažurirate na vreme, a vaši gosti ili kupci, sigurno će ceniti relevantnost i ažurnost svega što ste istakli.

tipovi blanko kartica za cene

Tipovi blanko kartica za cene

Ove PVC kartice za cene mogu da budu bele ili crne boje, pri čemu, na belim karticama, štampa će biti u crnoj boji, zbog kontrasta i vidljivosti, dok kod crnih kartica, štampa je bele boje. Neki štampači imaju mogućnost štampanja i u ,,kreda“ stilu, što ove kartice čini još autentičnijim estetski još boljim rešenjem.

Materijal kartica za cene

Kartice za cene su napravljene od PVC materijala. Izdržljive su, otporne na habanje, mogu da podnesu sve uslove – vlažnost, visoke ili nisku temepratire. Ove kartice su sertifikovane i bakteriološki ispravne. Za razliku od papirnih ili plastificiranih kartica, lako se održavaju i otporne su na vodu.

Upotreba blanko kartica za cene

Rešenje za cene na plastičnim karticama je idealno za sve koji žele da optimizuju način prikazivanja jela. Ovako predstavljene cene ili specifikacija proizvoda jača imidž brenda, daje jasne i sveobuhvatne informacije. Ukoliko vam je potrebno profesionalno i jednostavno rešenje za obeležavanje proizvoda, onda su blanko kartice odlična solucija za vas. Upotreba ovog rešenja štedi resurse i novac, a ostalja sliku prodavnice u kojoj se vodilo računa do poslednjeg detalja. Ukoliko želite da stavite fokus na nove proizvode ili na posebnu ponudu ove kartice će vam biti od pomoći.

Blanko kartice za cene na vitrinama

Ukoliko imate ideju da odaberete način prikazivanja proizvoda u skladu sa imidžom kompanije, onda je price tag, odnosno upotreba blanko kartica za cene na vitrinama idealno rešenja za vas. Velika fleksibilnost optimizacije prikazivanja cena ili sastojaka, na karticama na kojima možete implemetirati I vaš logo, alergene ili dodatne informacije kao i višejezični prikaz.

Srodni proizvodi

Držači za cene

Edikio Access

Edikio Flex

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h