Šta su držači cena?

Specijalno kreirani držači za plastične kartice koji omogućuju da cene na karticama budu lako uočljive i dostupne.

Naši držači dizajnirani su tako da se mogu staviti u vitrine, kačiti na police, korpe, posude i slično.

Značaj držača za cene

Kupci nepogrešivo prepoznaju posvećenost i efikasnost kojom pristupate svom poslovanju. To pokazujete pre svega kroz kvalitet proizvoda i dobru uslugu, ali i prijatan ambijent vašeg objekta. Cena je za kupca osnovni vid komunikacije između robe i potrošača, zato svaki kupac ka njoj najviše usmerava svoju pažnju. Cene na plastičnim karticama daju vašoj prodavnici skladan i autentičan izgled, doprinose jačanju vašeg brenda, a njihova praktična strana donosi vam uštedu vremena i novca.

Obeležavanje naziva proizvoda

Potrošači žele precizne informacije o proizvodu. Zanima ih sastav, poreklo, energetska vrednost artikla, alergeni. Svi ovi podaci su dostupni i lako čitljivi na plastičnim cenama. Ove kartice imaju i dodatnu vrednost, jer na njihovoj poleđini možete odštampati informacije koje pomažu prodavcima u komunikaciji sa kupcima.

 

Pored držača za cene, u prilici smo da vam ponudimo celovito rešenje, uključujući i Edikio program, koji je specijalno osmišljen da omogući kreiranje autentičnih kartica za isticanje cena i naziva proizvoda brzo, jednostavno i kvalitetno.

Ovo rešenje ima i posebnu opciju za obeležavanje naziva proizvoda. Pomoću ove opcije, oznake proizvoda na plastičnim karticama postaju naročito dobro rešenje za ketering službe, restorane, pekare ili hotele. Pored toga što su lake za održavanje i bezbedne u kontaktu sa hranom, ove oznake odštampane izabranim fontom dodatno će doprineti ekskluzivnom i prefinjenom izgledu svakog objekta.

Mi, kao zvanični distributer proizvoda kompanije Evolis, obezbedićemo vam kompletno rešenje za isticanje cena, od kartica različitih boja i dimenzija, preko tri modela štampača, do ribona i držača za kartice.

Dizajn držača za kartice

U zavisnosti od koncepta vaše prodavnice, vaše zamisli, ali i namene, potrebno je da držače prilagodite nameni i stilu vašeg prodajnog objekta. Zbog toga kod nas možete birati između nekoliko tipova različitih držača.

Svi naši držači su napravljeni od materijala koji je namenjen kontaktu sa hranom, oni su otporni na toplotu i vlagu, mogu podneti izuzetno niske ili visoke temperature. 

Kod nas možete pronaći uske ubodne držače, sa oštrim vrhom za direktan kontakt s hranom. Pored uskog, postoji i široki ubodni držač, pogodan za neposredan kontakt sa hranom u rashladnim vitrinama.

Magnetni držači mogu biti manji i veći – od 8 cm i 12 cm. Ovi držači s magnetnim postoljem za izlaganje kartica uz proizvode na pultovima ili policama elegantno su rešenje za najrazličitije namene.

Dražač štipaljka, takođe mogu biti veći ili manji. Vrlo su praktični i mogu da se kače na korpe ili police, kao i same posude. Mogu biti u dimenzijama od 4 cm i 8 cm.

Stoni držač za kartice je diskretno rešenje idealno za restorane, kafiće, ribarnice, ketering i delikatese.

Naši držači su prilagođeni različitim namenama i mogu biti uski ili široki, postavljeni na površinu ili zakačeni na dršku. Takođe, postoje i držači za dve kartice, držači sa magnetom, kao i oni koji mogu biti posebno prilagođeni vašoj delatnosti (delikatesi, ribarnice, ketering i sl.).

 

Kartice koje prikazuju cenu, koje stoje na držačima za cene, izrađene su od kvalitetne plastike što ih čini otpornim na habanje, hladnoću, toplotu i vlagu. Za razliku od laminiranih i papirnih cena, veoma su izdržljive i lako se održavaju jer su vodoperive. Ove kartice su sertifikovane I bakteriološki ispitane.

Srodni proizvodi

Blanko kartice za cene

Edikio Flex

Edikio Duplex

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h