Držači kartica tvrda plastika

Šta su držači kartica od tvrde plastike?

Držači kartica od tvrde plastike su specifični folderi, koji štite karticu od uvijanja ili fizičkog oštetećenja, a služe i da olakšaju identifikaciju zaposlenih. Futrola za kartice od tvrde plastike napravljena je od tvrde, izdržljive plastike. Kartice za identifikaciju su nezamislivi bez card holdera koji čuvaju karticu od oštećenja i gubljenja.

Prednosti držača kartica od tvrde plastike

Držači izrađeni od tvrde plastike čuvaju plastičnu ID karticu od spoljašnjih oštećenja. Izdržljiv materijal štiti karticu od savijanja i grebanja. Dizajn držača prilagođen je praktičnoj upotrebi, pa se ID kartica lako ubacuje i stoji stabilno u držaču. Podaci na kartici su jasno prikazani i lako dostupni.

Uticaj na imidž firme

ID držači su nezaobilazan element u rešenjima za identifikacione kartice. Zajedno sa brendiranim trakicama mogu da pojačaju dobar utisak koji vaša kompanija ostavlja. Njihova osnovna uloga je da štite karticu i omogućuju da podaci na njoj budu uočljivi i jasno vidljivi.

ID kartica je skoro nezamisliva bez držača za karticu. Držači čuvaju karticu, jer oštećena ID kartica zaposlenog ostavlja lošu sliku o kompaniji.

Tipovi proizvoda

U zavisnosti od toga gde su postavljeni otvori za kačenje, ovi držači mogu biti uspravni ili vodoravni.

CAPI vodoravan

dimenzije 86 x 54 x 0,76 mm

CAPI uspravan

dimenzije 86 x 54 x 0,76 mm

Srodni proizvodi

Jo jo držači za ID kartice

ID kartice

3D stikeri

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h