Jo jo držači za ID kartice

Šta su jojo držači?

Jojo ili yoyo držači kartica su ID dodatak, čija je uloga da drži karticu. Predviđeno je da se jednim delom jednostavno zakače na odeći, pojasu ili džepu, dok je na drugom, fleksibilnom kraju zakačena ID kartica. Upotrebom jojo držača, zaposlenima će biti olakšano očitavanje kartica, jer jojo nastavak sadrži fleksibilnu nit, koja može da se rastegne, a potom se samostalno vraća u jojo kućište.

Prednosti jojo držača?

Jojo ID dodatak, pre svega, omogućuje veliku fleksibilnost pri korišćenju kartice, i drži karticu uvek na dohvat ruke. Jedna od prednosti je i jednostavna upotreba - kartica je zakačena na uzicu koja se pri povlačenju produžava do čitača kartica. Pri otpuštanju kartice uzica se skraćuje i sama vraća u prvobitan položaj namotavajući se na oprugu u jojo-u. Zahvaljujuću ovom dodatku, ID kartica će vašim zaposlenima uvek biti pri ruci.

Još jedna od pogodnosti korišćenja jojo dodataka jeste njihovo lako kačenje koje ne oštećuje tkaninu.

Prednosti jojo držača?

Jojo ID dodatak, pre svega, omogućuje veliku fleksibilnost pri korišćenju kartice, i drži karticu uvek na dohvat ruke. Jedna od prednosti je i jednostavna upotreba - kartica je zakačena na uzicu koja se pri povlačenju produžava do čitača kartica. Pri otpuštanju kartice uzica se skraćuje i sama vraća u prvobitan položaj namotavajući se na oprugu u jojo-u. Zahvaljujuću ovom dodatku, ID kartica će vašim zaposlenima uvek biti pri ruci.

Još jedna od pogodnosti korišćenja jojo dodataka jeste njihovo lako kačenje koje ne oštećuje tkaninu.

Tipovi jojo držača

Jojo dodaci mogu biti metalni i plastični. Plastični modeli dostupni su u plavoj, crvenoj, crnoj i beloj boji. Pored svega, ovi jojo privesci, kako ih neki zovu, ostavljaju prostora i za 3D stiker na koje možete odštampati logo i tako pojačati brending vaše kompanije.

Metalni

Plastični

Tipovi jojo držača

Jojo dodaci mogu biti metalni, plastični i premium. Plastični modeli dostupni su u plavoj, crvenoj, crnoj i beloj boji, a premium modeli u crvenoj, plavoj i crnoj . Pored svega, ovi jojo privesci, kako ih neki zovu, ostavljaju prostora i za 3D stiker na koje možete odštampati logo i tako pojačati brending vaše kompanije.

Srodni proizvodi

ID kartice

Štipaljke za ID kartice

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h