Šta su 3D stikeri

3D stikeri su zapravo 3D nalepnice, samolepljive sa jedne strane, izuzetno kvalitetne štampe i živih boja, prekrivene slojem providne plastične smole, koja im daje izgled zaobljenog sočiva, te iz ovog konveksnog oblika proističe i 3D efekat. One služe za brendiranje i identifikaciju sa brendom, i mogu se nalepiti gotovo svuda, u zavisnosti od potrebe i kreativnosti. 3D stikeri su jednostavan i ekonomičan način da vizuelno podignete vrednost vašeg brenda.

Prednosti korišćenja 3D stikera

Ponekad je dovoljan samo jedan detalj da stvari dobiju drugačiju dimenziju, da postaju efektnije i da pojačavaju celokupan utisak. Jedan od takvih detalja jesu i 3D stikeri. Ove nalepnice kvalitetne štampe i živih boja, osnažuju brending vaše kompanije gde god da se nađu. 

Kako se mogu upotrebiti 3D stikeri

Ove 3D nalepnice, pogodne su za obeležavanje rokovnika, laptopa, torbe, mobilnog telefona ili nekog drugog proizvoda. Mi ih koristimo i za brendiranje jojo držača kartice, jer na taj način pojačavaju brending kompanije i predstavljaju celishodno rešenje za identifikaciju zaposlenih.

Štampa 3D stikera

Stikere možete štampati u bojama kompanije, sa vašim logotipom ili nekim drugim zanimljivim dizajnom, i time doprineti jačanju imidža kompanije. 3D stikeri najčešće se lepe na jojo držače ID kartica, čime se upotpunjuje celokupno rešenje za identifikaciju zaposlenih. Ove 3D nalepnice mogu biti zalepljene i na RFID priveske i preko RFID nalepnica.

Upotreba 3D stikera je veoma fleksibilna, oni se mogu nalepiti gde god želite i vaš brend će tu i biti prisutan. Na taj način se vaš logo dodatno može naći na akreditacijama za događaje koje organizujete, na maskama za mobilne telefone vaših zaposlenih i drugim predmetima.

Srodni proizvodi

Jo jo držači za ID kartice

ID kartice

Okovratne trakice za identifikaciju zaposlenih

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h