× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Kontakt

Organizujete događaj i važno vam je da sve funkcioniše kako treba. Vi brinete i o stvarima koje drugi ne vide, a koje su ključni elementi dobre organizacije. Bilo da organizujete sajam, koncert, festival, seminar, sportski događaj, zbog velikog broja ljudi red i bezbednost su na prvom mestu i oni su na odgovarajućem nivou samo uz efikasnu identifikaciju i laku dostupnost informacija.

Kako da na brz i jednostavan način identifikujete učesnike događaja?

Akreditacije su lako uočljive i pomažu da se i pri letimičnom pogledu razlikuje ko su učesnici, osoblje ili organizatori događaja. Vaši gosti će uvek znati kome mogu da se obrate za bilo koju informaciju.

Plastične akreditacije podstiču i networking. Konferencije i seminari su dobre prilike da se sazna o novim mogućnostima iz određenih oblasti, ali i da se sklope nova poznanstva sa kolegama iz istih ili drugih korisnih branši. Svi učesnici mogu da imaju akreditacije koje će im olakšati upoznavanje i komunikaciju.

Akreditacije mogu biti i dodatni alat za promovisanje vašeg brenda ili organizacije. Na njih možete odštampati logo ili brend, prilagoditi dizajn u skladu sa celokupnim vizuelnim rešenjem celog događaja i sve dodatno upotpuniti različitim tehnikama štampe i načinima personalizacije.