Držači kartica meka plastika

Šta su držači od meke plastike?

Držači od meke plastike su praktično i pristupačno rešenje za zaštitu identifikacionih kartica. Ovi card holderi, napravljeni su od kvalitetnog vinila, izuzetno su lagani i fleksibilni. Pored plastičnih mogu da zaštite od oštećenja i kartice štampane na papiru. Čist i izdržljiv providan materijal štiti karticu od habanja i ujedno omogućuju jasnu vidljivost podataka na kartici.

Prednosti držača kartica od meke plastike

Držači kartice od meke plastike, dizajnirani su za praktičnu upotrebu. Futrole za kartice od meke plastike mogu se staviti na okovratne trakice, bedževe ili štipaljke, ali se po potrebi mogu skinuti sa dodataka i jednostavno staviti u novčanik.

Uticaj na brending

ID kartice su predviđene za nošenje u radnom okruženju. Uloga identifikacionih kartica je višestruka. Pored toga što jačaju osećaj pripadnosti istom timu i osnažuju kolektivnu svest zaposlenih, one doprinose boljoj organizaciji, i dodatno promovišu vaš brend.

Držači čuvaju karticu, jer oštećena ID kartica zaposlenog ostavlja lošu sliku o kompaniji. Držači od meke plastike omogućuju da identifikacione kartice budu jasno istaknute, odnosno vidljive i transparentne.

Tipovi držača kartica od meke plastike

Postoje dva modela ovih držača – uspravni i vodoravni i mogu biti različitih dimenzija

CP001 – bez otvora za kačenje

dimenzije 87 x 55 mm

CP019 – uspravni

dimenzije 112 x 67 mm

CP018 – vodoravni

dimenzije 94 x 70 mm

XXL – uspravni

dimenzije 111 x 161 mm

XXL2 – uspravni

dimenzije 87 x 142 mm

Srodni proizvodi

ID kartice

XXL Akreditacije

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h