Magnetni držači kartica

Šta su magnetni držači za kartice

Magnetni držači za kartice su izuzetno fleksibilno rešenje koje informacije sa ID kartice čini lako uočljivim i jasnim. Pomoću njega identifikacione kartice se jednostavno i bez oštećenja tkanine mogu zakačiti na bilo koju vrstu odeće.

Magnetni nosač kartice čine dva jaka magneta koja drže ID karticu, zajedno sa plastičnim držačem, te je snažno pričvršćena za odeću. Jedan magnet se postavlja na naličje odeće i preko tkanine se spaja sa drugim magnetom koji je na spoljašnjoj strani.

Prednosti magnetnih držača kartica

Prednost korišćenja magnetnih držača ili magnetnih card holdera je u tome što se njihovom primenom odeća ili radna uniforma ne oštećuju, a kvalitet zaštite kartice i vidljivost podataka na njoj ostaju nepromenljivi. Oni su elegantni i mimimalistički ID dodaci.

Upotreba magnetnih card holdera

ID držači su nezaobilazan element u rešenjima za identifikacione kartice. Zajedno sa brendiranim trakicama mogu da pojačaju dobar utisak koji vaša kompanija ostavlja. Njihova osnovna uloga je da štite karticu i omogućuju da podaci na njoj budu uočljivi i jasno vidljivi.

ID kartica je skoro nezamisliva bez držača za karticu. Držači čuvaju karticu, jer oštećena ID kartica zaposlenog ostavlja lošu sliku o kompaniji.

Dimenzije i boje magnetnih nosača kartica

Duguljasti model, 45 x 13 mm, postoji u silver varijanti, dok je samolepljivi magnetni držač, 20 x 20 mm dostupan u crnoj boji.

Vrste magnetnih card holdera

U ponudi su pločasti, duguljasti silver magnetni držač, 45 x 13 mm, sa tri magneta, u vidu kopče, kao i samolepljivi magnetni držač dimenzija 20 x 20 mm.

Srodni proizvodi

ID kartice

Držači kartica tvrda plastika

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h