Držači kartica polikarbonat

Šta su držači kartica polikarbonat?

Polikarbonatski držači su plastični folderi, nalik na kutijice, koji štite karticu od uvijanja ili fizičkog oštetećenja, a služe i da olakšaju identifikaciju zaposlenih. Ovi držači kartica napravljeni su od polikarbonata, i kao takvi veoma su otporni i izdržljivi. Mogu da budu zakačeni različitim dodacima - štipaljkama, jojo ili magnetnim držačima. Ima ih u nekoliko varijanti - clear ili matt, uspravni, vodoradni, a postoje i potpuno prozirni ili transparentni u različitim bojama.

Prednosti card holdera od polikarbonata?

Svakodnevna upotreba ID kartica pojačava i mogućnost njihovog oštećenja. Napravljeni od kvalitetnih materijala, čvrsti, izdržljivi i lagani, polikarbonatni držači čuvaju karticu od habanja, grebanja i lomljenja. Dizajnirani su za jednostavnu i praktičnu upotrebu. Njihove dimenzije su prilagođene standardnoj veličini ID kartica, odnosno dimenziji kreditne kartice.

Uticaj na brending kompanije

ID kartica je značajan dokument u firmi, a njihova upotreba je gotovo nezamisliva bez upotrebe držača za kartice. ID kartice sve češće predstavljaju sastavni deo poslovnog sveta. Primena ID kartice rezultira transparentnosti koja olakšava poslovanje unutar firme ili sektora, što pozitivno utiče na produktivnost i efikasnost zaposlenih.

ID kartice su namenjene zaposlenima i predviđene za nošenje u radnom okruženju, a njihova uloga je višestruka. Pored toga što jačaju osećaj pripadnosti istom timu i intenziviraju kolektivnu svest zaposlenih, one doprinose boljoj organizaciji, i ističu i dodatno promovišu vaš brend.

Dostupne boje za ovaj tip držača

Ovi držači imaju nekoliko modela. Držači sa posebnim prorezom omogućuju jednostavno umetanje i menjanje kartice, kao i njenu potpunu zaštitu. Postoje i modeli sa otvorenom prednjom stranom, držači bez otvora za kačenje, kao i modeli za dve kartice.

Svi držači su dostupni u clear i matt varijanti, mogu biti uspravni ili vodoravni.

Takođe, mogu biti i u različitim bojama: žutoj, crvenoj, zelenoj, plavoj i ljubičastoj.

Različiti modeli polikarbonatskih card holdera

Pored toga što mogu da budu clear ili mat, polikarbonatski držači mogu da budu i različitih dimenzija.

CP02 – vodoravni (bez otvora za kačenje)

dimenzije 86 x 54 x 0,76 mm

CP03 – vodoravni

dimenzije 86 x 54 x 0,76 mm

CP08 – uspravni

dimenzije 86 x 54 x 0,76 mm

CP09 – uspravni (otvoreni)

dimenzije 86 x 54 x 0,76 mm

CP10 – vodoravni (otvoreni)

dimenzije 86 x 54 x 0,76 mm

CP906 – vodoravni (za dve kartice)

dimenzije 86 x 54 x 0,76 mm

Srodni proizvodi

ID kartice

Okovratne trakice za identifikaciju zaposlenih

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h