Plastične narukvice

Šta su plastične narukvice?

Plastične narukvice su čvrste, jake i izdržljive narukvice izuzetnog kvaliteta, idealne kao zamena za ulaznice ili propusnice, a služe identifikaciji posetilaca ili organizatora velikih događaja. Zbog svojih karakteristika, pogodne su za žurke, sajmove i manifestacije, a naročito festivale i događaje u kojima učesnici imaju potrebu da ulaze i izlaze sa mesta dešavanja. Plastične narukvice su fleksibilne, odnosno podesive prema veličini zgloba.

Za šta se koriste narukvice od plastike?

Plastične narukvice su izuzetno izdržljive, otporne na vlagu i spoljašnja oštećenja. Zato su pogodne za višednevne događaje. Najčešće se koriste na bazenima, žurkama, u hotelima, noćnim klubovima, SPA centrima, festivalima i sličnim manifestacijama.

Prednosti plastičnih narukvica

Zbog otpornosti materijala od kog su izrađene, plastične narukvice i pri dužem nošenju zadržavaju postojanost boja i kvalitet štampe. Ovo ih čini lako vidljivim, što je posebno važno za sve događaje koji zahtevaju brzu i jednostavnu identifikaciju posetilaca. Zatvaraju se sigurnosnom plastičnom kopčom kojom se podešava i veličina narukvice. Kopča se ne može rastaviti i narukvice se mogu skinuti jedino presecanjem makazama. Ovim se sprečava prenošenje narukvice sa jednog nosioca na drugog ili korišćenje iste narukvice više puta.

Izrada plastičnih narukvica

Izrađujemo jedinstvene plastične narukvice za događaje, u malim i velikim tiražima. Plastične narukvice su fleksibilne, odnosno podesive prema veličini zgloba, što znači da odgovaraju svakoj ruci, i jednako su pogodne i za žene i za muškarce. Ne mogu se koristiti više puta, odnosno skidati i stavljati ponovo, zbog sigurnosne kopče koju sadrže. Narukvice od plastike su izdržljivo rešenje za jednostavnu i brzu kontrolu ulaza na velikim događajima.

Jednobojna štampa

Narukvice različitih boja

Srodni proizvodi

Hologramske narukvice

XXL akreditacije

Trake za ID kartice i akreditacije

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h