Hologramske narukvice

Šta su hologramske narukvice?

Jedinstvene hologramske narukvice su varijanta modernijih fleksibilnih plastičnih narukvica u svetlucavoj boji. Svetlucavi efekat i karakteristično prelamanje boja čine hologramske narukvice detaljem koji će svakom događaju koji organizujete dati ekskluzivnu notu, ostaviti poseban utisak na posetioce i istaći vas u odnosu na konkurenciju.

Prednosti korišćenja svetlucavih narukvica

Kada organizujete događaj koji vam je izuzetno važan, sigurno vodite računa da svi detalji budu savršeni, jer želite da posetiocima pokažete koliko su vam bitni, ali i da im prenesete vaše vrednosti, iskažete svoju autentičnost i da se istaknete u odnosu na konkurenciju.

Svetlucavi efekat hologramskih narukvica i karakteristično prelamanje boja čine ove narukvice prestižnim detaljem koji će svakom događaju dati ekskluzivnu notu i ostaviti specijalan utisak na posetioce.

Hologramske narukvice su vrhunsko, prestižno i fleksibilno rešenje. Sigurnosna kopča kojom se hologramske narukvice zatvaraju sprečava prenošenje narukvice sa jednog na drugog nosioca. Ove svetlucave narukvice ne mogu da se otkopčaju bez vidljivog oštećenja i skidaju se jedino presecanjem.

Tipovi događaja na kojima se koriste

Specifičan estetski momenat hologramskih narukvica, zbog boja koje se prelamaju i izdržljivost materijala, prilagodljivost i sigurnost su svojstva koja hologramske narukvice čine omiljenim rešenjem za svečane događaje, zabave, kazina, noćne klubove i sve druge prestižne i elegantne manifestacije.

Izrada hologramskih narukvica

Izrađujemo jedinstvene hologramske narukvice za važne događaje, u malim i velikim tiražima i različitim varijantama boja, sa mogućnošću štampe vašeg logoa ili slogana.

Materijal od kojeg se prave papirne narukvice

Materijal od kojeg su napravljene, tyvek, zapravo su polietilenska vlakana velike gustine. Vodootporan je, lako savitljiv i veoma izdržljiv. Ove narukvice nemoguće je pocepati ili koristiti više puta. Papirne narukvice su fleksibilne, odnosno podesive prema veličini zgloba, pogodne su i za muškarce i za žene. Nemoguće ih je skinuti bez pucanja. Lepljivi krajevi papirnih nalepnica imaju upravo sigurnosnu ulogu.

Srodni proizvodi

XXL akreditacije

Trake za ID kartice i akreditacije

VIP kartice za događaje

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h