Papirne narukvice

Šta su papirne narukvice?

Papirne narukvice su jednokratne narukvice dobrog kvaliteta, idealne kao zamena za ulaznice ili propusnice, a služe identifikaciji posetilaca ili organizatora događaja. Zbog svojih karakteristika, pogodne su za žurke, sajmove i manifestacije, a naročito festivale i događaje u kojima učesnici imaju potrebe da ulaze i izlaze sa mesta dešavanja.

Za šta su dobre papirne narukvice

Zbog svojih karakteristika, papirne narukvice našle su široku primenu, a posebno su pogodne za jednodnevne događaje. Narukvice su fleksibilne, podešavaju se prema veličini zgloba pomoću lepljivih krajeva na kojima se nalaze sigurnosni rezovi. Lepak na rezovima je postojan i u vodi, što ove narukvice čini dobrim rešenjem za bazene, akva parkove, kupališta i spa centre. Spojeni rezovi ne mogu da se odlepe ili razdvoje bez jasno vidljivog oštećenja, što onemogućuje višestruko korišćenje iste narukvice. Narukvica se skida presecanjem makazama.

Dizajn papirnih narukvica

Prostor na narukvicama pogodan je za štampu logoa, slogana ili naziva događaja. Papirne narukvice možete dizajnirati atraktivno, tako da učesnici ili posetioci događaja neće želeti da je skinu ili bace po završetku manifestacije, već će je sačuvati kao suvenir i uspomenu, u tom slučaju ona će nastaviti da vas promoviše.

Izrada - Štampa narukvica

Izrađujemo papirne narukvice vrhunskog kvaliteta, u velikim ili manjim tiražima, u zavisnosti od potreba, sa mogućnošću implementacije vašeg ili našeg dizajna. Ako nemate na umu kako možete ilustrovati vašu narukvicu, naš tim će to uraditi umesto vas. 

Materijal od kojeg se prave papirne narukvice

Materijal od kojeg su napravljene, tyvek, zapravo su polietilenska vlakana velike gustine. Vodootporan je, lako savitljiv i veoma izdržljiv. Ove narukvice nemoguće je pocepati ili koristiti više puta. Papirne narukvice su fleksibilne, odnosno podesive prema veličini zgloba, pogodne su i za muškarce i za žene. Nemoguće ih je skinuti bez pucanja. Lepljivi krajevi papirnih nalepnica imaju upravo sigurnosnu ulogu.

Srodni proizvodi

Poliester narukvice

XXL akreditacije

Trake za ID kartice i akreditacije

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h