Okovratne trakice sa jo-jo držačem

Šta su okovratne trakice sa jo-jo držačem?

Okovratne trakice sa jo-jo držačem su trakice koje najčešće služe kao držač akreditacije ili identifikacione kartice.

Okovratne trakice mogu se završavati jojo držačem, koji je ušiven na trakici, a koji služi kao držač vaše ID kartice ili akreditacije. Ovakav držač je praktično rešenje koje sadrži 2 u 1 i trakicu i fleksibilan jojo držač.

Kako se koristi jo-jo držač za okovratne trakice

Jojo držač je fleksibilan nastavak za okovratne trakice, koja može biti u bojama vašeg brenda, a može sadržati i odštampan logo vaše firme. Kada se ova okovratna trakica završava jojo nastavkom, dobija se trakica veće fleksibilnosti, na koju se, najčešće kače ID kartice ili akreditacije. Posebno je značajno kada ID kartica zaposlenih sadrži RFID čip, te služi i za kontrolu pristupa prostorijama ili evidentiranje radnog vremena, što znači da zaposleni treba svoju identifikacionu karticu da prinese uređaju koji će očitati karticu.

Benefiti korišćenja okovratnih trakica sa jojo držačem

Okovratne trakice sa jojo držačem su rešenje koje omogućuje fleksibilno korišćenje, ne oštećuje odeću i uvek je pri ruci. Ovi lako uočljivi i transparentni držači kartica, vise oko vrata zaposlenih, i pored toga što će promovisati vaš brend, zaposlenima će biti olakšano očitavanje kartica, jer jojo nastavak sadrži fleksibilnu nit, koja može da se rastegne, a potom se samostalno vraća u svoje kućište.

Praktična upotreba okovratnih kartica sa jojo držačem

Namena okovratnih trakica sa jojo držačem je široka, one mogu da služe kao držač akreditacije, mobilnih telefona, usb memorije ili ključeva, mada se najčešće koriste kao držač identifikacionih kartica zaposlenih. Okovratne trakice su obeležja koja se korisite na konferencijama, sajmovima, festivalima, sportskim i drugim manifestacijama, a ukoliko sadrže i jojo dodatak na kraju, njihova primena je olakšana i fleksibilnija.

Upotreba držača sa jojo nastavkom

Upotreba držača sa jojo nastavkom olakšava identifikaciju i smanjuje vreme evidentiranja zaposlenih, a pored toga, klijentima omogućava da tačno znaju kome da se obrate. Dizajn okovratnih trakica sa jojo držačem možete da prepustite nama, a mi možemo na trakicama implemetirati sve vase zahteve i želje. Pored brendiranih i posebno dizajniranih okovratnih trakica, postoji mogućnost da se opredelite i za jednostavne, jednobojne varijante.

Srodni proizvodi

ID kartice

Držači i plastika za ID kartice

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h