Poliester narukvice

Šta su to narukvice od poliestera?

Narukvice od poliestera su fleksibilne, izdržljive i otporne narukvice izuzetnog kvaliteta, imaju ulogu ulaznice ili propusnice, a služe identifikaciji posetilaca ili organizatora događaja. Zbog svih svojih karakteristika, pogodne su za višednevne događaje, a naročito događaje u kojima učesnici imaju potrebu da ulaze i izlaze sa mesta dešavanja. Jedinstvene poliesterske narukvice su fleksibilne, odnosno podesive prema veličini zgloba, što znači da odgovaraju svakoj ruci.

Upotreba narukvica od poliestera

Zbog svojih karakteristika, pogodne su za višednevne događaje - žurke, sajmove, koncerte, a naročito festivale, muzička i sportska dešavanja, manifestacije, kampove i događaje u kojima učesnici imaju potrebu da izlaze sa mesta dešavanja i ponovo se vraćaju. Fleksibilne poliesterske narukvice zatvaraju se posebnom plastičnom ili metalnom kopčom koja sprečava višestruko korištenje narukvice. Kada se jednom ukloni, narukvica se ne može ponovo koristiti.

Izrada jedinstvenih poliester narukvica

Izrađujemo jedinstvene poliesterske narukvice u malim i velikim tiražima. Poliesterske narukvice su fleksibilne, odnosno podesive prema veličini zgloba i jednako su pogodne i za žene i za muškarce. Ne mogu se koristiti više puta, odnosno skidati i stavljati ponovo. Narukvice od poliestera su dobro rešenje za jednostavnu i brzu kontrolu ulaza na velikim događajima.

Uticaj na brendiranje

Pored osnovne identifikacione funkcije, jedinstvene narukvice od poliestera, svojim visokim vizuelnim efektom doprinose brendingu dešavanja. Sublimaciona štampa koja se koristi prilikom štampanja narukvica omogućuje živost i postojanost boja čime se dodatno upotpunjuje i naglašava dizajn narukvice, vaš logo ili slogan. Dizajn poliesterskih narukvica može biti vaš, a možemo ih dizajnirati umesto vas, i tako kreirati jedinstvenu VIP poliestersku narukvicu, koju će učesnici ili posetioci želeti da zadrže.

Srodni proizvodi

XXL akreditacije

Trake za ID kartice i akreditacije

VIP kartice za događaje

Kontaktirajte nas

Risus viverra adipiscing at in tellus integer feugiat 24h