× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Kontakt
My Canteen

Prednosti My Canteen sistema:

  • najbrži vid komunikacije između vas i kompanije koju snabdevate
  • olakšava i precizira nabavku i organizaciju posla
  • smanjuje viškove i nepotrebne troškove
  • štedi vreme
  • podiže vaše poslovanje na viši nivo

Prilikom pripremanja hrane za kompanije koje snabdevate, koliko vam preostane spremljenih obroka koji se kasnije ne mogu iskoristiti? Sigurno ste se više puta pitali koliko vas sve to košta.

Inovativno softversko rešenje My Canteen koje je osmislila kompanija Cards Print Security u tome vam može biti od velike pomoći.  

Bilo da pripremate obroke za jednu ili više kompanija ili se bavite keteringom na organizovanim događajima, ovo rešenje nudi dodatne prednosti za vašu delatnost. Sistem My Canteen omogućuje precizne informacije o količini i vrstama obroka koje treba da pripremite za naredni dan, što vam olakšava organizaciju posla i dodatno smanjuje trošak.

Kako sistem funkcioniše?

Na čitač u prostorijama kompanije jednostavnim prislanjanjem identifikacione kartice, zaposleni bira obrok za sutrašnji dan ili za celu nedelju. Liste naručene hrane automatski se formiraju i sortiraju po obrocima ukoliko ima istih porudžbina. Ketering služba dobija direktan izveštaj o narudžbini i prema njemu organizuje nabavku i pripremu hrane. 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprint/product2.php on line 379

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/urkecp/webapps/cardsprint/product2.php on line 402
Naruči sada