× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Kontakt
Sistem igraonice

Prednosti My Play sistema:

  • pojačava poverenje roditelja u vas, povećava i njihove preporuke
  • preko automatskih izveštaja omogućuje precizan uvid u troškove napravljene u igraonici
  • podiže vaše poslovanje na viši nivo

Igraonice su omiljena mesta za dečiju igru. Deca ih vole jer tu mogu nesmetano da skaču i jure, a roditeljima je važno što su mališani bezbedni. Na tome se gradi poverenje roditelja u vas i vašu profesionalnost. Ovo svakako pojačava vašu odgovornost, ali vam daje i preporuke koje vas ističu u odnosu na konkurenciju.

Kako da dodatno pojačate bezbednost u igraonici?

Kompanija Cards Print Security je kreirala My Play softversko rešenje namenjeno dečijim igraonicama i rođendaonicama. Pomoću ovog sistema sigurnost u vašem objektu biće na visokom nivou, ali će vam omogućiti i druge opcije koje mogu poboljšati vaše poslovanje.

Na koji način sistem funkcioniše?

Svako dete i svaki roditelj koji dođe u igraonicu dobija RFID narukvicu. Čekiranjem na čitač pri ulasku i izlasku, evidentiraju se deca i roditelji i nemoguće je napustiti igraonicu ukoliko se brojevi na čitaču ne poklapaju.

Očitavanjem narukvice sistem evidentira potrošnju unutar igraonice, što olakšava i ubrzava obračunavanje i plaćanje posluženih sokova, kolačića, kafa i sl.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprint/product2.php on line 383

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/urkecp/webapps/cardsprint/product2.php on line 406
Naruči sada