× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Blog Kontakt

Kao kompanija koja klijentima nudi rešenja za poboljšanje poslovanja, svesni smo koliko su za uspeh jedne firme važni dobra organizacija i efikasno upravljanje vremenom i novcem. Zato smo osmislili jedinstvena softverska rešenja za različite potrebe poslovanja klijenata: sistem za evidenciju radnog vremena, program za praćenje učesnika na događaju, softversko rešenje za igraonice i rešenje za organizaciju ishrane zaposlenih.

Iako svako od ovih rešenja ima svoje specifičnosti, svima je zajednička pouzdanost, fleksibilnost i jednostavnost korišćenja. Svi sistemi su bazirani na CLOUD rešenju koji obezbeđuje precizne automatske izveštaje u realnom vremenu. Još jedna zajednička tačka ovih sistema jeste prilagodljivost zahtevima klijenata. Ovo se pre svega odnosi na podešavanje parametara u izveštajima koji se formiraju prema potrebama različitih delatnosti klijenata.

Još jedna prednost naših softverskih rešenja jeste njihova brza i jednostavna instalalcija, kao i stalno dostupna tehnička podrška naše službe.