× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Kontakt
RFID narukvice

Prednosti RFID narukvica:

  • pouzdana kontrola ulaska i identifikacija posetilaca
  • ne mogu da se kopiraju ili falsifikuju
  • izdržljive i udobne za nošenje

RFID narukvice su postale medij široke primene. Iako se najčešće koriste za kontrolu pristupa na različitim događajima, konferencijama, festivalima, ove narukvice su se pokazale kao odlično rešenje i za evidentiranje posetilaca u dečijim igraonicama, žurkama, bazenima, spa i wellness centrima.

Pored toga što predstavljaju daleko sigurniju i kvalitetniju zamenu za papirne ulaznice i tikete, zbog napredne tehnologije koja je u njih ugrađena, ove narukvice omogućuju i mnogo više. One služe za pouzdanu kontrolu ulaska i identifikaciju posetilaca. Automatski pristup koji je omogućen nosiocima narukvice omogućuje brže čekiranje, smanjuje se gužva i dodatno se povećava nivo sigurnosti na samom događaju.

Još jedna od prednosti RFID narukvica jeste što ne mogu da se kopiraju ili falsifikuju. Napravljene su od silikona, vodootporne su i veoma udobne za nošenje. U sebi sadrže RFID čip i mogu biti na 125 KHz i 13,56 MHz frekvencije.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprint/product2.php on line 383

Warning: mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/urkecp/webapps/cardsprint/product2.php on line 406
Naruči sada