× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Blog Kontakt

Organizovanje događaja u kom učestvuje mnogo ljudi uvek predstavlja izazov. Što je veći broj učesnika, taj izazov se pojačava, a pojačava se i odgovornost organizatora da sve prođe u najboljem redu.

U gužvi se lako desi da sa posetiocima uđu i oni koji nisu platili ulaz. Takve „goste“ je teško prepoznati bez ponovnog pojedinačnog proveravanja ulaznica, što stvara neprijatnu situaciju i ometa savesne posetioce koji posle ovoga možda više neće želeti da dolaze kod vas.

Sve ovo može negativno da utiče na imidž kompanije, a svakako vam donosi dodatne troškove.

Kako da na jednostavan način, brzo i efikasno identifikujete posetioce?

VIP narukvice su postale važan detalj na svim događajima i mestima na kojim cirkuliše veliki broj ljudi. Koncerti, festivali, spa centri, bazeni ili žurke gotovo su nezamislive bez njih. One su praktična zamena za klasične ulaznice. Već na prvi pogled lako su uočljive i omogućuju da se u svakom trenutku jasno vidi ko je regularno ušao na događaj. 

Ove narukvice su izrađene od izdržljivih materijala, vodootporne su i udobne za nošenje. Lako se podešavaju prema veličini zgloba. Pogodne su za višednevno korišćenje i ne mogu da se falsifikuju. Zbog sigurnosne kopče ne mogu da se skidaju i ponovo stavljaju bez vidljivih oštećenja. Uklanjaju se jedino presecanjem makazama.  

Prostor na narukvicama se može dodatno iskoristiti za štampu vašeg logoa, slogana ili naziva događaja. Zbog atraktivnog dizajna mnogi gosti će i posle samog događaja nositi narukvicu ili je zadržati kao suvenir, čime će vaš brend nastaviti da se promoviše.