× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Blog Kontakt

U savremenom svetu u kom je često brza reakcija od presudnog značaja, sve više je važno da se u pravo vreme bude na pravom mestu i odgovori na zahteve koje pred nas postavljaju klijenti.

Štampači plastičnih kartica omogućuju brzo i jednostavno štampanje plastičnih kartica istog trenutka kada vam je to potrebno. Velika fleksibilnost koju štampači pružaju, dozvoljava vam da na licu mesta prilagođavate personalizaciju i izgled kartice prema zahtevima poslovanja. Njihovom upotrebom otvara se širok prostor za različita dizajnerska rešenja koja možete uklopiti sa odgovarajućim bojama ribona, što pored praktične strane koju štampači pružaju, doprinosi i boljem imidžu vaše kompanije. Potrebno je samo da izaberete štampač koji će svojim karakteristikama najviše odgovarati potrebama vašeg poslovanja.

Svakodnevna i intenzivna upotreba kartica zahteva i njihovu dodatnu zaštitu. Zaštitni filmovi kojima laminatori prekrivaju karticu čuvaju karticu od habanja i spoljašnjih oštećenja čime joj produžavaju vek trajanja i do 10 godina.

S druge strane, određene vrste kartica zahtevaju i pouzanu zaštitu od neovlašćenog kopiranja. Emboseri štite karticu od mogućih zloupotreba jer, pored specifičnog načina personalizacije koju omogućuju, ove mašine imaju i mogućnost inkodiranja podataka u kontaktne i beskontaktne kartice.