× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Blog Kontakt
Ukrasne trakice

Zašto ukrasne trakice:

  • promovišu vaš brend ili kompaniju
  • ističu vas u odnosu na konkurenciju
  • podstiču lojalnost klijenata i kupaca

Detalj može da utiče na opštu sliku, pa čak i da promeni tok stvari.  Nekad je tu samo da upotpuni celokupni utisak – dovoljno da odluka prevagne na pravu stranu i kupac se odlučuje na kupovinu određenog proizvoda, a kompanije sklapaju poslove sa drugim kompanijama.

Ukrasne trakice mogu biti jedan od detalja koji će dodatno povezati klijente ili kupce sa vama. One mogu preneti jedinstvenost vašeg brenda i istaći vas u odnosu na konkurenciju.

Ove trakice napravljene su od finijeg satena i kombinuju elegantan sjaj materijala sa visokom postojanošću boja. Na njih možete odštampati vaš logo ili poruku kojom želite da motivišete kupce ili klijente i time dodatno učvrstite njihovo poverenje.

Upotreba ukrasnih trakica obuhvata širok spektar različitih delatnosti, od sportskih dešavanja (trakice za medalje), preko pakovanja hand made proizvoda (kolači, ručno rađeni sapuni, cvetni aranžmani), venčanja (narukvice za goste), do promotivnih kampanja (za promotivne poklone). Međutim, svoju glavnu upotrebu našle su u različitim prodavnicama, pekarama, poslastičarnicama. Sa gift karticama ili karticama lojalnosti, ukrasne trakice će na lep način zaokružiti poklon program koji možete ponuditi i u vašim prodajnim objektima.

Bilo da ukrašavaju korporativni poklon ili su sastavni deo ekskluzivnog pakovanja proizvoda, sa odštampanim logoom ili brendom vaše firme, ove trakice postaju efektna završnica koja dodatno pojačava dobar utisak o vama.

Naruči sada