× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Blog Kontakt
Okovratne trakice

Zašto okovratne trakice:

  • praktična upotreba
  • jasna identifikacija
  • dobar reklamni materijal

Savremeni čovek traži brzu, jasnu i lako dostupnu informaciju. Gde god cirkuliše veliki broj ljudi potrebno je da se jasno razlikuje ko ima kakvu funkciju, kome se možemo obratiti bez neprijatnog lutanja, zapitkivanja i gubljenja vremena.

Okovratne trakice ovde se pojavljuju kao odlično rešenje, jer već na prvi pogled u masi izdvajaju one koji ih nose. Zato su mnoge kompanije u njima prepoznale odlično sredstvo koje može doprineti njihovoj boljoj organizaciji i poslovanju. Na okovratne trakice zaposleni mogu zakačiti ID kartice. To olakšava identifikaciju, smanjuje vreme evidentiranja ulaska i izlaska zaposlenih, a klijenti će uvek znati kome treba da se obrate. S druge strane, za organizatore velikih događaja, koncerata, sportskih dešavanja ili konferencija okovratne trakice zajedno sa akreditacijama su zaista nezaobilazna stavka, jer prepoznatljiva boja, logo ili brend manifestacije koja se organizuje, odštampani na trakici i sami služe kao ID sredstvo.

Praktična strana okovratnih trakica gotovo je svima poznata. One se najčešće koriste kao držači za ID kartice, akreditacije, propusnice, a uz posebne dodatke, na njih se mogu zakačiti i ključevi, mobilni telefon, USB memorije, baterijske lampe.

Međutim, ovim se ne iscrpljuju sve mogućnosti koje vam okovratne trakice nude.

Dugačka, ravna površina trakica ostavlja dosta prostora za vidljivi brending, što otvara dodatne mogućnosti vašoj kreativnosti. Štampanjem logoa ili slogana na trakici dobićete odličan reklamni materijal, ali i efektan poklon koji će zbog svoje visoke upotrebne vrednosti obradovati vaše klijente ili zaposlene.

Naruči sada