× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Kontakt
Dvodelne kartice

Zašto da izaberete dvodelne kartice za obeležavanje prtljaga:

  • podaci nisu odmah vidljivi, ali su lako dostupni za proveru
  • veći prostor za dizajn
  • praktičan promotivni materijal

Dobro rešenje nije bilo koje rešenje, već ono koje je višestruko, praktično i funkcionalno.

Te stavke čine i plastične kartice za prtljag praktičnom opcijom koja omogućuje da vaše putovanje bude bez stresa. Ove kartice su napravljenje od kvalitetnog materijala kako bi bile čvrste i otporne na cepanje i habanje prilikom transporta, a dizajnirane su tako da budu i lako uočljive. Značiće vam mnogo ako u žurbi na osnovu njih možete brzo da prepoznate svoj kofer među gomilom ostalih.

Ukoliko ne želite da vaši lični podaci budu lako vidljivi, dvodelne kartice mogu biti ono šta vam odgovara. Podaci se nalaze na unutrašnjem delu kog čine dve kartice koje su spojene ringlicom. Ovako smešteni podaci nisu odmah uočljivi, ali su jednostavnim pomeranjem jedne od kartica lako dostupni za proveru.

Spoljašnji delovi kartica omogućuju više prostora za vašu kreativnost. Pomoću različitih efekata i vrsta personalizacije možete da naglasite dizajn kartice, kao i logo ili slogan vaše kompanije i na pravi način iskažete svoju kreativnost.

Kad spojite praktičnost ovih kartica, njihov efektan izgled i promotivne mogućnosti, dobijate detalj koji će se dopasti i vašim klijentima. Ako odaberete dvodelne plastične kartice kao korporativni poklon za klijente, ostavićete utisak dinamične, inovativne i pouzdane kompanije koja brine o svojim saradnicima.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprint/product2.php on line 383
Naruči sada